No já jsem hodil do placu tři zástupce různých směrů, kteří mají své obecenstvo a mají pro ně i svou hodnotu. A popírat to je všechno možné, jen ne pochopení (které asi vyžaduje zkušenost) a tolerance k názorům a postojům druhých. To nebylo srovnání, jak se někteří mylně domnívají, srovnat třeba Kozáka s Karbusickým skutečně nelze. Vždyť už jen pro realisticko-technoidní přístup jednoho a poetičnost v práci druhého si ani nemohou rozumnět navzájem.
Takže nehodnotím, nekomentuji. I když mě třeba MK nemile překvapil ani tak ne poznámkou z technického světa, jako poznámkou o zvláštním zrnitém povrchu fotky v oblasti fragmentu jakési sochy, kterou jsem tu na svém snímku měl (a na jeho popud také stáhnul), protože bych dal ruku do ohně za to, že ji důvěrně zná. Stojí totiž na veřejném prostranství před vchodem do divadelního ústavu, kde by měl být člověk, ovlivňující a formující prostřednictvím časopisu vztah veřejnosti ke kultuře, častým hostem. Už jenom proto, že i to je prostředí, kde lze bohatě čerpat inspiraci i pro fotografickou práci. Nejen prohlížením fotografických časopisů a publikací, které zhusta vede spíš k plagiátorství, než k tvorbě. Ale fotku jsem bez poznámek stáhnul. Mimochodem, byla to tato :
Nekrmit!.jpg
Zdravím