Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
25Paladin píše:NevimAVM: Nerozumiem čo viac očakávaš?
landov píše::-D
-- 25. 6. 2023 20:21 --25Paladin píše:NevimAVM: Nerozumiem čo viac očakávaš?
Nechaj, ani som sa nechcel o mojom cvaku rozpisovať. Plán bol fotiť vcelarikov, bohužiaľ som mal smolu. Tak som cvakol aspoň niečo. Toto bolo cca na vzdialenosť 200m,proste cvak. Nič viac nič menej.
NevimAVM píše:landov píše::-D
-- 25. 6. 2023 20:21 --25Paladin píše:NevimAVM: Nerozumiem čo viac očakávaš?
Nechaj, ani som sa nechcel o mojom cvaku rozpisovať. Plán bol fotiť vcelarikov, bohužiaľ som mal smolu. Tak som cvakol aspoň niečo. Toto bolo cca na vzdialenosť 200m,proste cvak. Nič viac nič menej.
Takže s obyčejný cvakem si dáváš práci ho upravovat a vystavovat tady, zajímavé.. nějak vás tu hoši chvílema nechápu, výbavy za statisíce, ale fotky o ničem, ještě jsem tu neviděl fotku, kdy bych si řekl "fakt pecka" ..
25Paladin píše:NevimAWM: Fotografovanie je koníček. Väčšina tu diskutujúcich (česť výnimkám) sú amatéri, ktorý 90% svojich fotiek fotia pre seba. Nerozumiem úplne o čo ti ide
Riešiš či spravíš upgrade v Olympuse alebo prejdeš na Z systém. Poviem ti krutú pravdu tým že si kúpiš "lepší" foťák tvoje fotky nebudú automaticky lepšie. Dokonca pri tvojom štýle fotenia WF, prechádzam sa a kde čo to odfotím spravíš možno za život 5-6 skvelých fotiek. Bohužiaľ pre teba väčšina fantastických WF fotiek vzniká trochu inak, sú za tým hodiny
dni) čakania na ten správny moment. Je to neskutočne náročný žáner.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků