Škoda byla, že jsem tehdy vzal na procházku jen 70-200/4 a zbytek skel nechal v bungalovu.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
pemar píše:Já také moc často ne. Zajímavostí bylo, že tam bylo 5 druhů ledňáčků, já mám vyfoceného jen jednoho, ale jak jsme psal, ta zeleň u toho jezera byla fakt extrémní, nikde jinde jsem něco takového neviděl, a to jezero mělo neskutečnou atmosféru, velké kmeny tyčící se z jezera a na nich ptáci:
Škoda byla, že jsem tehdy vzal na procházku jen 70-200/4 a zbytek skel nechal v bungalovu.
pemar píše:Já také moc často ne. Zajímavostí bylo, že tam bylo 5 druhů ledňáčků, já mám vyfoceného jen jednoho, ale jak jsme psal, ta zeleň u toho jezera byla fakt extrémní, nikde jinde jsem něco takového neviděl, a to jezero mělo neskutečnou atmosféru, velké kmeny tyčící se z jezera a na nich ptáci:
pemar píše:Dej si do vyhledávače Gal Oya Lodge a uvidíš, tohle je podle mne o dost vyšší level, než se dá běžně pořídit v Jižní Americe, i v té Africe jsem nic tak kvalitního nesehnal. Navíc je to o hodně bezpečnější země, než Jižná Amerika, nemusíš mít strach o sebe, o manželku, ani o techniku.
Mínusem Gal Oya je vzdálenost a vyšší cenové relace, člověk platí 24/7 all inclusive.
landov píše:Aby tu neboli iba same vtaky.
Z6+420
....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků