No, v případě chella..... nikdo není dokonalý. Ale líbí se mi, že jeho snaha není v tom - udělám to stejně dobře, jako spousta jiných přede mnou. Nevaří tak úplně podle všeobecně uznané kuchařky a to tu není zcela běžné.
Tak někdo omylem blejskne i chlapa, někdo holt ani hada, že jo? Aby ses při tom rektálním alpinismu neutopil, Puntíku. Zrovna Chel jede právě podle mustrů, jak i sám párkrát psal. Jenže i bez diplomu a koukáním na Flickr strčí kdejakýho absolventa učňáku Fotografie do kapsičky na paměťovou kartu... Jinak mně se ta fotka líbí, chlapa bych zmizel a byl by zmizelej, slovy klasika...
Co se toho rekta týká, mám tě tam zastrčeného až po uši. Hovado je proti tobě gentleman. Mimochodem, psal jsem - "... a to tu není zcela běžné." Těch co (jako chell) vyčnívají, není moc. Kupodivu některými fotkami i ty, což je vzhledem k tvému hovězímu charakteru o to záhadnější.
Já nemám na ignore listu už delší dobu nikoho. Od doby, kdy ses ty a Calven (kde je mu konec) o mne přestal otírat, není k tomu důvod. A aspoň tady vidím i něco jiného, než odpíchnuté pozadí v protisvětle.
Chápu ten kontrast industriálního prostředí a pěkné ženy. Fotíte někdo v industriálním prostředí i to, co tam logicky patří? Tím myslím třeba dělníky nebo dělnice při práci?
pemare asi zas budu hnusny ale ta fotka je uplne o nicem, mozna jako reportazni ok. chybi ji svetlo tj. atmosfera. Nebo objekt, kteremu ta scenerie nejak pomuze.