Alešak píše:Chel: Mě nevadí, že se vyjádříš kriticky k nějaké fotce a že nejsi sluníčkář (to já také ne). Spíše
mi vadí ta tvoje arogantní nabubřelost s jakou tu kritiku podáváš. Asi by ses měl nad sebou trochu
zamyslet, zda ta funkce ředitele zeměkoule, do které jsi se sám dosadil, ti opravdu přísluší...
Tvuj koment je uplne mimo fotku. Me je jedno jak se citis u toho co rikam. Jen pisu to co vidim a co si myslim. Pokud mas problem se stylem podani kritiky, je to jen tvuj problem. Tz vlastne ani neresis obsah jen reagujes na pocity z kritiky. Co to s tebou je? Jsi snad dite? Jeee mami on mi rekl, ze to delam spatne!! Kdyz to to vidim spatne tak to reknu ne? Ja si na pocity nehraju, chci dotycnemu pomoct a pokud mu to citove ublizi tak neni dospely. Pises ze nejsi slunickar, ale podle toho jsi, nereagujes na obsah ale na podani .... Takhle to je dneska vsude. Skoro bych se vsadil ze by temto lidem nevadil seriovy vrah ktery se velmi distingovany, ale vadil by jim buran krupan, ktery vymyslel a dal lidem zdarma novy obnovitelny zrdoj energie.
-- 4. 6. 2017 18:26 --pemar píše:Mně se líbí ty barvy a to industriální prostředí, to, že to jde na mém tabletu malinko do růžova, mi vůbec nevadí. Vadí mi ale, že tomu chybí kompoziční pointa, ta modelka se divá kamsi, kde nic zajímavého nevidím, divá se ze záběru, když si hraješ na aranžování, tak mi tam něco chybí. Ten kozofokus je není malý, oči nejsou ostré ani náhodou, zatímco prsa ano, tohle by se při aranžované fotce stát opravdu nemělo.
Věřím, že s touto modelkou v tomto prostředí máš na to, vytěžit z toho víc.
Souhlas, nejsem dokonaly a slo to udelat lip. I na te kompozici neco bude, slo mi tam o ten hadr ktery dela "ocas" te fotce. Dik za nazor.
-- 4. 6. 2017 18:28 --jj cela fotka je do teplejsich barev. Zamer, nechtel jsem to studene kdyz ma cervene saty, moc by to bilo do oci.
Světlo, to je, oč tu běží.