Ze ta toto nenapadlo, pozicat si od brachu....

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
landov píše:Ja len k tomu kalibrovaniu monitora. Ked som nedavno kupoval Eizo CS230, tak som sa zacal obzerat po nekjakej kalibracnej sonde. Chvalabohu som si predtym ale zavolal do Eiza CZ a tam mi pan Svec (vdaka) velmi pekne vysvetlil, ze pokial to nepotrebujem kalibrovat na nejaky specificky ucel, tak tovarenska kalibracia je viac ako dostatocna.
Takze pouzivam tovarensky sRGB rezim a nic neriesim. Aspon mam vnutorny pocit, ze tovarenska kalibracia je u Eizo asi na najvyssej urovni z predavanych znaciek na trhu.
nakl píše:landov píše:Ja len k tomu kalibrovaniu monitora. Ked som nedavno kupoval Eizo CS230, tak som sa zacal obzerat po nekjakej kalibracnej sonde. Chvalabohu som si predtym ale zavolal do Eiza CZ a tam mi pan Svec (vdaka) velmi pekne vysvetlil, ze pokial to nepotrebujem kalibrovat na nejaky specificky ucel, tak tovarenska kalibracia je viac ako dostatocna.
Takze pouzivam tovarensky sRGB rezim a nic neriesim. Aspon mam vnutorny pocit, ze tovarenska kalibracia je u Eizo asi na najvyssej urovni z predavanych znaciek na trhu.
To je užitečná informace.
Lotrandor píše:Dolgor: nevim proč mluvíš o 25 profilech, podle me je blbost si koupit Eizo a nemit k nemu sondu. To se da koupit Dell a vyjde to ve vysledku na stejno, jen to bude stat 1/3 nebo bude ten monitor 3x vetsi. Vlastně ti tam bude ještě chybět stinitko, takže nebudeš takovej frikulín.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků