smikoto píše:Radku teď si mě rozsekal

. Někdy bych si chtěl zkusit vyfotit nahatou babu, ale stydím se a doma bych si to nejspíš pěkně schytal, navíc z toho mám děsnej strach.
K tomuhle se musím vyjádřit

Já mám tady docela respekt z toho fotit nahé buchty, vzhledem k tomu, že nemám odfoceno až tolik abych si 100% věřil, že to nezku*vím a že toho vyleze nějaký katastrofa. Nicméně, zatím téměř na každém focení jsem nahou buchtu měl

A teď poslouchej/čti pozorně

Vše má na svědomí moje drahá polovička, která je svlíká stylem - "hej tak vypadá, že fotky budou super. Když už tu jsi, vypadáš hezky, zahoď vršek uděláme něco lechtivějšího, přítel určitě bude mít radost až mu dáš takovou fotku do ruky". Holky jsou většinou tak překvapené, že do toho jdou bez řečí a nakonec jsou rády a ještě děkujou (i přesto že měl přítel pochybnosti, ale stačí vysvětlení, že jsem tam měl svoji polovičku)

Do mladé furt hučím, ať je nesvlíká, ale ona na to má skrytý talent. Navíc ty holky asi nejsou tolik stydlivé a nemají strach, když tam fotograf má přítelkyni

Nicméně myslím, že pokud jsi fakt fotograf, který to dělá proto, že ho fotit baví (protože není tajemství, že spousta lidí to dělá právě kvůli tomu svlíkaní cizích holek, s tendencí nějakou nějraději přijednom vošustit - ano znám takové), tak jakmile máš tu nahou kočku v objektivu, tak se soustředíš na to, ať nezku*víš fotku, než abys ji 70-200kou okukoval detaily tělesných krás nebo aby ses stihl stydět. Kolikrát mi potom mladá říkala "hezká byla, že?" a já ji odpovídám, že ani nevím, že jsem se soustředil na jiné věci (nefotím to jako akty, nejde nic konkrétního vidět, ale oblečení je dole).
Celým tímhle elaborátem jsem chtěl naznačit, že je třeba aby ti tvoje polovička s focením nahotiny pomohla a nedostaneš doma za uši

Edit:
Abych taky něco přidal, tak zrovna jedna z těch méně oblíbených situací o které jsem psal výše

Je to první fotka se svlečenou kočkou. Tehdy ještě Canon 1000D + Tamron 17-50. Je to neostré, ta 1000D byla fakt děsná.
http://img12.rajce.idnes.cz/d1203/12/12 ... .jpg?ver=0
Ryzen 7 5700X + Fera3+Arctic F12 | Gigabyte B450 Aorus Elite V2 (rev 1.0) | Kingston FURY Renegade 32GB 3600MHz CL16 | Gigabyte RTX 4070 Windforce OC | WD Blue SN550 M.2 PCIe NVMe | Toshiba P300 3 TB | Corsair RM650x | Fractal Design Define XL R2