Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
.ce. píše:Lux 50/1.4
server to nestrhá, prostor pro vložení fotek má každý omezený na 20Mb.bob222 píše:Fotovlákna jsou fajn, ale aby im to nestrhalo server.
Fotografické fórum bez fotek je k prdu. A dávat sem fotky, jen jako příklady co se dá vyfotit kde kterým přístrojem, když každý začátečník chce fotit pobíhající dítka a psy, to se dá vyjet z galerií taky.Radek71 píše:Na fotky je galerie, na tematicke fotky jsou tagy. Vyjedu si portrety a pod kazdym muze byt od autora 100 informaci a diskuze do aleluja.
Důležitý je názor zákazníka, ten zná pouze chell.Radek71 píše:Cheluv barman mi prijde jako hetero. Fotka pro bar, ktery si chce zaplatit fotografa. Za mne mensi HO, ten napis je asi podstatnej jako ten barman.
Lotrandor píše:N35/1.8G DX, ale trošku mi tam vadí chromatická aberace a není to moc ostrý v rozích
Vím, pak snad ale nemá smysl strachovat se o zhroucení serveru......Lotrandor píše:Puntík: nevim jestli jsi to postřehl, ale dost lidí tu linkuje fotky z venku, nějakej limit přílohy je vedlejší záležitost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků