Jaky objektiv nejvice pouzivate na sve DSLR?

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 10. 3. 2015 23:50

Puntík píše:Asi máš pravdu. To, že jsem dělal černobílé fotky, to je holt taky manýra a každý kdo je dělá.... :oboze
Já se z toho asi posměju. :D :tleskani :tleskani

Ja se taky posmeju, z toho, jak je ti tvuj vlastni odraz v zrcadle k smichu. I mala hloubka ostrosti se totiz, byt tebou opakovane oznacovana za manyru, pouziva od pradavna. Dokonce to lze oznacit za jednu z nejstarsich manyr vubec. To je teprve psina :-D
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 11. 3. 2015 00:19

:tleskani :tleskani :tleskani
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod .ce. 11. 3. 2015 08:36

Momentka zo zápisu bodov pre tanečné páry..

Lux 50/1.4

Obrázek
.ce.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pepl 11. 3. 2015 09:03

>ce: paráda. Holt, když má někdo oko, nepotřebuje řezavé nástroje, staré fabriky a dny strávené softěním......
pepl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 11. 3. 2015 09:43

Ohledne te fotky jak fotil ten TIC, tak to je dobry misto, ale ten svetlej stred je moc dominantni, zejmena kdyz jsou tam ostry vetve. Vic svetla do modelky. To je ale echt classic krasa, zadny chujovina, cistocista zenska, boze jak je to pekny, kdyz zenska nedela z nouze cnost picoviny.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 11. 3. 2015 10:38

Jsem si cvakl i auticko zas 35mm sigma
Obrázek
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 11. 3. 2015 12:52

Zombie se vrací. Do módy. Autem.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod IvanGS 11. 3. 2015 13:45

Jsou lidi, kterým se takové typy (ne mně) i fotografie (jak kdy) líbí, tak proč jim nevyhovět. Pokud to Chela uspokojuje a uživí, dělá to dobře a pokud by to měl jako koníčka a TAKHLE mu to přišlo OK (včetně kritizovaných barev), taky to dělá dobře. Nebo ne?
IvanGS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HONZIK63 11. 3. 2015 13:59

Ivane , za mě zcela jistě ano.
Ale ta ,, Tymošenková za mlada,,kteroužto nafotil .ce. je prostě boží. 8-)
HONZIK63
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Callgaro 11. 3. 2015 14:04

Radek71 píše:Ohledne te fotky jak fotil ten TIC, tak to je dobry misto, ale ten svetlej stred je moc dominantni, zejmena kdyz jsou tam ostry vetve. Vic svetla do modelky. To je ale echt classic krasa, zadny chujovina, cistocista zenska, boze jak je to pekny, kdyz zenska nedela z nouze cnost picoviny.

Zkoušel jsem ty větve stáhnout a nebylo to ono. Tady by možná pomohlo když bych to fotil pod zatazenou oblohou. Zkusim ale ještě lokálně zesvetlit ženskou aby byla výraznější.
Jinak jsem zapomněl uvést že objektiv je 50tka 1,8D tak doufám že dostanu body za odvahu :-)
Callgaro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 11. 3. 2015 14:23

IvanGS píše:a pokud by to měl jako koníčka a TAKHLE mu to přišlo OK (včetně kritizovaných barev), taky to dělá dobře.

JJ mam to jako konicka. Nerikam ze se mi uplne libi co udelam .. ja jsem vecne nespokojeny a vim co bych zmenil ale vetsinou nevim jak a tak hledam.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IvanGS 11. 3. 2015 14:35

HONZIK63 píše:Ivane , za mě zcela jistě ano.
Ale ta ,, Tymošenková za mlada,,kteroužto nafotil .ce. je prostě boží. 8-)

Dost fotek od .ce. se mi MOC líbí, žádné složité kulisy, modelky, přibarvování, prostě "jednoduchá" krása a často i příběh... Ale přiznám, že z některých nejsem tak odvázaný jako ostatní, přijdou mi pěkné, ale ne perfektní nebo boží. A to je příklad Tymošenkové, pokud myslíš tu poslední fotku. Už jsem to možná psal, mám takové vnitřní parametry pro - z mého pohledu - výbornou cizí fotku, mj. se k ní musím chtít vracet, opakovaně na ni vzpomínám, popř. si ji musím umět představit na zdi. Ale řídím se jen vlastními pocity a nemusím mít objektivní pravdu, nad spoustou malířských mazanic se odborníci rozplývají a mně to nic neříká... :-D .
IvanGS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 11. 3. 2015 14:38

Callgaro píše:Jinak jsem zapomněl uvést že objektiv je 50tka 1,8D tak doufám že dostanu body za odvahu :-)
:-) :-)
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 11. 3. 2015 15:40

Callgaro píše:Zkoušel jsem ty větve stáhnout a nebylo to ono. Tady by možná pomohlo když bych to fotil pod zatazenou oblohou. Zkusim ale ještě lokálně zesvetlit ženskou aby byla výraznější.
Jinak jsem zapomněl uvést že objektiv je 50tka 1,8D tak doufám že dostanu body za odvahu :-)

Takovy věci v protisvětle foť 85mm F1,2.

-- 11. 3. 2015 15:40 --

Rád poradím.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 11. 3. 2015 15:53

To auto bylo skvele ... uz chapu proc si amici tolik uzivaji na zadnich sedadlech svych aut a nemaji s tim problem. Obrázek
chel
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka