Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Lotrandor píše:IvanGS: na to se dá říct je že musíš fotit, a pak mazat. Dívat se nefotit tě neposune, to může dělat ten pověstný profík, co se půl hodiny dívá, pak třikrát cvakne a jde. My amatéři máme zpětnou vazbu přes počítač
pemar píše:To ostravské industriální prostředí má veliký umělecký potenciál.
...
Možná to letos zopakujeme.
Petr Luňák píše:ady_h: co te vedlo u tehle fotky sebrat cernou?
cport píše:pemar píše:To ostravské industriální prostředí má veliký umělecký potenciál.
...
Možná to letos zopakujeme.
Nejde jen o tu rekonstruovanou cast, ale v celych Vitkovicich jsou skutecne unikatni zakouti dychajici atmosferou ...
ady_h píše:Petr Luňák píše:ady_h: co te vedlo u tehle fotky sebrat cernou?
asi jazykova barieramyslis zobrat ciernu motorku alebo odtat ciernu farbu v krivkach
![]()
ale asi to druheja ciernu urezavam uz tak nejako bezne, neslo mi tam o to mat prekreslene vsetko na motorke len niektore detaily, ale tu som sa s tou ciernou este krotil
Tady protestuji. Neprotestoval jsem, jednak manýra je něco zcela jiného, druhak s podobně stříbřitě šedým nádechem černé jsem kdysi sám pracoval - tehdy ještě na papírech. Tedy filmová praxe i součást kolekce různých efektových filtrů.Petr Luňák píše:Si zahraju na Putnika, tahle vyblitost mi prijde posledni dobou jako pitoma manyra, no offense. Bohuzel na fotkach, kde podle MEHO usudku postrada estetickou "logiku". Predtim bylo v mode delat cernou modrou, ted se zase z cerne dela hromadne seda... ja tomu asi fakt nerozumim
pemar píše:Tahle se mi líbí z té série nejvíc, až na tu pleť v barvě motorového oleje Castrol 5W40.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků