Jaky objektiv nejvice pouzivate na sve DSLR?

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod bob222 2. 3. 2015 07:24

2Chel.
Tá baba čo robí účesy modelkám je tiež celkom fajn extravagantná... ;-)
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Janeiro 2. 3. 2015 20:39

chel:
Proc ma tak oschle rty? trochu jsem ji zvetsil a ta pusa mne prastila do oci. V nahledu ale super
Janeiro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 3. 3. 2015 15:15

Hehe tady by se modelka pravdu nepoznala ..
Obrázek
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DUDISKO 3. 3. 2015 15:27

chel - táto sa mi nepáči.. hlavne hlava je už na mňa mooc divoká
Naposledy upravil DUDISKO dne 3. 3. 2015 17:01, celkově upraveno 1
DUDISKO
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 3. 3. 2015 15:31

jj zprasil jsem to ale vim ze kdybych to fotil podruhe tak to vypada jinak .. no je to 2roky stara fotka ale ja ji jeste trosku poopravil o vikendu, bylo to mnohem horsi.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IvanGS 3. 3. 2015 20:10

Chel - sice se mi líbí atraktivní, opálené (i když přirozeně) dívky a klidně ve fialovém prostředí, některé Tvoje holky mi ale připomínají chladné, neosobní sexy roboty a jde z nich na mne trochu strach. Ale asi je to záměr, holkám se to líbí nebo je to jen můj pocit.
IvanGS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 3. 3. 2015 22:07

Az ted, kdyz fotky edituju, si uvedomuju, jak ma Samyang (14mm) vychytane potlaceni odlesku:
Obrázek

Obrázek
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rodri 4. 3. 2015 07:08

IvanGS píše:Chel - sice se mi líbí atraktivní, opálené (i když přirozeně) dívky a klidně ve fialovém prostředí, některé Tvoje holky mi ale připomínají chladné, neosobní sexy roboty a jde z nich na mne trochu strach. Ale asi je to záměr, holkám se to líbí nebo je to jen můj pocit.

To je přesně i můj pocit. Bohužel, dnes se ženská na fotce musí tvářit řádně "drsňácky", úsměv je asi sprostý slovo.
rodri
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 4. 3. 2015 07:25

Po 20 rokoch manželstva Vám taký nas.r.atý ženský ksicht príde ako niečo úplne normálne... :D :D :D
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chel 4. 3. 2015 08:36

:D
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pepl 4. 3. 2015 09:25

Ano, i já po dlouhých letech v manželství chápu a někdy toleruju (co mi zbude :D ) nenadšený výraz polovičky. Co se mi už ale při druhém výskytu začalo na Tvých fotkách zajídat jsou ty levitující předměty. Zdá se mi to hrubě samoúčelné ....
pepl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 4. 3. 2015 09:33

Jj, taky už jsem chtěl napsat, že opakovaný vtip přestává být vtipem, holt už jsem druhý. Ale ještě můžou jít polštáře a ložní prádlo, části oděvů, kuchyňské potřeby, porcelánový servis, hudební nástroje, sakrální předměty, nástěnné a jiné hodiny..... ;-) Za sebe to mám, že ještě jdou tak dvě fotky se stejným motivem. Jinak je to nuda. Ale lepší, než psi v běhu... :-) :-D

Zdravím
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 4. 3. 2015 12:08

pepl píše:Co se mi už ale při druhém výskytu začalo na Tvých fotkách zajídat jsou ty levitující předměty. Zdá se mi to hrubě samoúčelné ....

Njn tak to pak budes muset otocit hlavu, protoze ja to budu chtit posunout jeste dal ;-)
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 4. 3. 2015 20:25

Hlavne nic nemaz, za 10 let se poseres smichy :-)
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 4. 3. 2015 21:00

Ja mam spis malo na hlave, ze jsem kdysi delal veci jako ze jsem vystoupil z vlaku v Marakesi, vykadil jsem se za prvni ker a napsal bedekr o Maroku. Jeste predloni jsem vymazaval nejaky rady jak cestovat.
Radek71
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka