chtěl bych založit/obnovit téma, které se věnuje přechodu od jedné značky k jiné značce. Chtěl bych znát dlouhodobé dojmy a zkušenosti lidí, co si takovou velkou změnou prošli, co se odhodlali vyměnit celou svou výbavu a zkusit něco novýho, jak s odstupem času přechod mezi značkami hodnotíte, co Vám to přineslo, zda litujete či nikoliv. Poprosil bych ještě když by jste psali konkrétně z čeho na co jste přecházeli, čím jste co nahradili, pro lepší pochopení Vašich dojmů.
Já jsem dlouholetý uživatel platformy Nikon DX (4 roky D70, rok D80, 6 let D300). V poslední době jsem se vyhranil tak, že pro pokrytí mých potřeb by bylo ideální mít 2 platformy, a to FF a m4/3. A právě co se týče FF, tak mi Nikon nenabízí nic co by mi vyhovovalo, takže jsem se dostal do fáze, že bych byl ochoten zvyknout si na Canon (konkrétně 6D), jinou značku zatím neuvažuju.
A HNED NA ZAČÁTKU VÁS ŽÁDÁM, SPECIELNĚ NĚKTERÉ JEDINCE - NECHCI TADY ROZPOUTAT DALŠÍ VLAKNO O TOM, ŽE NĚČÍ NÁZOR JE MIMO A ŽE TOHLE A TAMTO JE LEPŠÍ, PROSTĚ ŽÁDNÁ OSTRÁ SLOVNÍ KOPANÁ