Sony Alpha 77 II aneb D400 a CANON 7DII v podání SONY

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod HONZIK63 2. 5. 2014 11:47

riman : P.S. Chtělo by to změnit název diskuze, tohle je úplně zavádějící....
V jakém duchu změnit ? Už to má na počítadle 600 zhlédnutí ..

-- 2. 5. 2014 10:58 --

Co se toho klasického Sony Jpegu týká , tak to je opravdu klasika Sony. Navíc se Poláci dohodli na tom ,že každý testovaný foťák po resetu všeho nastavení ,nastaví pouze do Jpeg fine a nechají v továrním nastavení s doostřením ,,0,, . A pak z toho lezou mazaniny v podstatě jako ze zeleného políčka ale bez doostření. To probíhá až v bůhvijakém editoru pokud vůbec.
HONZIK63
Návštěvník

Odeslat příspěvekod riman 2. 5. 2014 13:05

Ve smyslu doplnění názvu diskutovaného modelu. Já jsem to našel, protože jsem vysloveně hledal diskuzi k nové A77. Například něco jako "Sony Alpha 77 II aneb D400 a CANON 7DII v podání SONY"...

-- 2. 5. 2014 12:15 --

Trochu jsem se podíval na kompatibilitu příslušenství a došel jsem k toum, že pro mě jako majitele Sony A77 by se náklady na upgrade sestávaly ze dvou položek - těla a adaptéru na patici blesku. Ostatní položky jsou kompatibilní, nejen objektivy, ale i grip, akumulátory, nabíječky, paměťové karty, dálková spoušť (minimálně kabelová, ta infra asi ne).
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HONZIK63 2. 5. 2014 13:34

riman: Dobrá tedy , požádal jsem Lukáše ať to přepíše.
,,,,, kromě těla a adaptéru blesku ? Tak to není zas až tak hrozné. 8-) 8-D
HONZIK63
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 2. 5. 2014 16:46

Až do večera jsem tady jen přes mobil, kde mi to nejde editovat. Přejmenuju večer.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod HONZIK63 2. 5. 2014 19:39

Děkuji . Bude to lepší pro vyhledávače , roboty internetu, kteří toto vlákno najdou jistě lépe. Ta nová Sonka 77 si to zaslouží.A přibudou nám do diskuse i kluci od Minolty o ty bych hodně stál neb za poslední roky dostali za uši víc než kdokoliv jiný a to nezaslouženě. 8-)
HONZIK63
Návštěvník

Předchozí stránka