od FotoABC 30. 11. 2013 14:48
Za 8 let focení s DSLR neznám žádnou situaci, ve které bych ocenil, že mně foťák sám vybere kombinaci clona/čas/ISO a z tohoto důvodu nepoužívám režim P. Naopak mně na Nikonu D7100 (a umí to tak i D90, D7000) maximálně vyhovuje priorita clony, kdy na palec mám clonu a na ukazovák ISO - dva rolery.
Prostě clonu i čas musím hlídat prakticky stále, pokud mají fotky vypadat tak, jak chci, a ne tak, že by o hloubce ostrosti i o případném rozmazání pohybu neomezeně rozhodovalo množství světla.
Pokud fotím krajinu, obvykle zvolím F8, pokud chci zvýšit hloubku ostrosti co nejvíc do popředí, pak F11, pokud ještě víc, vyfotím ze stativu na F8 popředí a pozadí zvlášť a spojím to v místech, kde je něco nezajímavého.
Pokud bych fotil jen vzdálenou krajinu bez popředí, mohu klidně na F5.6 nebo i méně, pokud třeba nemám stativ. Tohle za mě foťák nerozhodne.
Pokud fotím lidi, musím vědět, zda chci mít v hloubce ostrosti obličej jednoho z nich či dva celé lidi nebo celou skupinu. Tohle za mě taky nerozhodne foťák sám v režimu P. Pokud fotím pohyb, musím vědět, kterým časem ten pohyb zamrazím a jak moc ho chci zamrazit. Zase to nerozhodne foťák, ale já stále v prioritě clony, protože změnou clony i ISO ovládám i čas a nepotřebuju žádnou prioritu času nebo manuál k tomu, abych měnil čas. Dva rolery na tři parametry stačí bohatě.
Kdy jedině potřebuji manuál? Když se ze tří parametrů stanou čtyři.
Pokud mám clonu, čas, ISO a TTL záblesk, tedy 4 expoziční parametry, pak už potřebuji manuální režim, abych nastavil všechno, co chci, tedy oproti běžnému režimu navíc i poměr osvětlení popředí a pozadí, o čemž opět nemá rozhodovat foťák, ale já.
Pokud bude někdo argumentovat tím, že mu to dá moc práce a nesoustředí se pak na focení, tak mu na to odpovím, že když se člověk začne učit řídit auto, taky si musí zautomatizovat brzdu, plyn, spojku, řazení, volant, .... aby se mohl věnovat dopravní situaci. Může si pořídit automatickou převodovku a hledat automatický volant a plyn. Ale neměl by tvrdit, že je to správně a že ti, co sami točí volantem, jsou zpozdilí.