Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
chel píše:Petnax nema dobry FF. A tim to hasne.
-- 24. 12. 2014 23:55 --
Tudiz tim profici nefoti. A tak se to nedostane do podvedomi amateru. Sam doporucuji nakup canikon
Radek71 píše:Vymahani lasky nefunguje
Radek71 píše:a vypocitavani jakoby vyhod, situaci jenom zhorsuje.
Radek71 píše:Dotaz co chybi nikam nevede, kazdy napise cokoli, Kozakovi by mohli chybet 300mm F2.8, 200mm F1.8, mne by chybela cela F1.2 a F1.4 rada. Odpoved pak bude "ale ty skla nikdo nepotrebuje, pekne se da fotit i zakladakem", k cemu to cely je?
Callgaro píše:Tak já Ti to napíšu a ty se mě na to zeptas a ještě mě citujes... ty jsi dobrej troll![]()
Když do týdne sezenes vše, tak co třeba nový sigmi pro Pentax bajonet? Co třeba ta 18-35? Taky do tydne? A co když bude špatná, z kolika kusů budeš vybírat? Co třeba samyang 10mm vhodný to objektiv na to astro, taky do týdne na výběr z vice kusů?
Callgaro píše:Jsem krajinkář, outdoorovy nadšenec. Nejsem horolezec a dobrodruh, nicméně v obou skupinách nějaké přátele mám a Člověče ani jeden nemá pentax. Překvapivě se jim na skály nebo do Afghánistánu moc nechce tahat ani s dslr
ICEBOSS píše:Cerpani zkusenosti? Myslis jako pokec o cisteni Nikonich cipu a kolik kuponu ti jeste zbyva...
Vicemene mam pocit, ze citujes zazita klise, ale jelikoz jsi Pentax nikdy nemel, tak proste jenom blabolis co omilate s tema zminenyma kamarada :-p.![]()
Lotrandor píše:Tak trošku honíš svůj vlastní ocas, ne?
Svatá pravda, daleko účinnější jsou pomluvy. Co na tom, že v podstatě smyšlené... legendy.....Radek71 píše:Vymahani lasky nefunguje a vypocitavani jakoby vyhod, situaci jenom zhorsuje.
ICEBOSS píše:chel píše:Petnax nema dobry FF. A tim to hasne.
-- 24. 12. 2014 23:55 --
Tudiz tim profici nefoti. A tak se to nedostane do podvedomi amateru. Sam doporucuji nakup canikon
Kdyz to prezenu, je to jako rikat nekomu, kdo potrebuje bagr, aby si koupil ferrari, protoze ve ferrari jezdi profici v F1. Stejne jako 90% lidi nikdy nekoupi lepsi objektiv nez setak, tak i 90% lidi z APS-C neprejde na FF. Tim padem jim dopocucujes levne Canikony, ktere jsou v rade parametru vyrazne horsi nez Pentaxy.
Lotrandor píše:Pokud test AF nebude syntetický, t.j. provedený tak, aby se vyloučil vliv uživatele, můžeme si tu povídat do nekonečna.
Puntík: všimni si, že ř.... jinak jsou mi značky úplně víš kde. Mám sice Nikon, klidně ho i doporučím, protože s ním mám zkušenost, ale jestli někdo chce Pentax, nechť si poslouží. Na 99% to stejně bude jedno....,,
chel píše:Petnax nema dobry FF. A tim to hasne. Tudiz tim profici nefoti. A tak se to nedostane do podvedomi amateru. Sam doporucuji nakup canikon A ke vsemu se pentax spatne drzi a tak s nim nejde vyfotit dobra fotka.
Zafod Bíblbrox píše:cport: Mám počkat s koupí K-3?? No já s tím stejně nechvátám... Víš něco co já nevím??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků