Battery grip Canon 7D

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 24. 9. 2012 17:25

Máte někdo nějaký tip na battery grip na Canon 7D, který se dá koupit v ČR za rozumnou cenu? Samozřejmě mimo originál (ten beru až jako záložní řešení, když neseženu). Nepotřebuju funkce navíc, jen co nejkvalitnější zpracování a spolehlivost. Díky
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod golem2 24. 9. 2012 18:19

Canon 6D, 17-40, 24-105,70-200/2,8,100/2,8 IS,
golem2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bajz0 24. 9. 2012 20:05

Meike som mal k d90, d200 a k d300s nestretol som sa so ziadnym problemom, vsetko fungovalo ako ma. Ake spracovanie je na konkretne tento model neviem ale keny som bral alternativu tak meike
Bajz0
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pota 24. 9. 2012 21:09

Meike má u Canonu jen jeden problém - má docela velký odpor, takže foťák hlásí dříve, že je vybitá baterie. Pomohlo zakoupení druhé baterie.
pota
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 24. 9. 2012 21:27

A jaký to má zpracování? Mám ozkoušené jen nějaké BG z ebay, ale tentokrát to trochu spěchá, tak neni čas objednávat tam, co dřív. A navíc chodí věci z Číny poslední dobou nějak dlouho. Jak z Ebay tak z DX :_( Díky
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Bajz0 25. 9. 2012 00:03

http://photography-on-the.net/forum/sho ... p?t=686597
popripade pouzit google
co mozem k spracovaniu povedat ze je viacmenej na nerozoznanie od nikonu, akurat sa mi zosuchali niektore napisy ako af lock, on/off (ale to po rokoch pouzivania)
Bajz0
Návštěvník

Odeslat příspěvekod never 25. 9. 2012 10:28

Meike je osvědčený kompromis ;-)
Canon EOS 6D...víc na webu :-)
never
Návštěvník

Odeslat příspěvekod oldbas 25. 9. 2012 11:02

Meike mám rok na 450D a jsem spokojený. Občas se ale vyskytne problém s kolečkem. Prostě přestane reagovat a foťák zamrzne. Stačí grip vypnout a zapnout, nebo vypnout a zapnout foťák a je po poblému. Stalo se mi to asi 5x během roku. Je možné, že je to vada kusu, mě to nevadí. Za ty peníze opravdu doporučuji.
Porovnání Meike vz. Canon
http://www.paladix.cz/clanky/battery-pa ... vejci.html
Fotím Kanónem
oldbas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MrHoubitch 25. 9. 2012 13:35

No já měl Meike na 40D a měl jsem podobný problém jako oldbas. Mě ale zatuhnul celý foťák a stávalo se mi to jednou za pár dnů. To byl důvod, proč už jsem později šel k C50D do originálu. Canon už je teď bez problémů. Když budu ale přecházet na nové tělo, tak asi budu řešit to, co teď lukas-energy. Originál, nebo ne? Toť otázka, ceny origošů jsou opravdu citelně výš...

-- 25. 9. 2012 14:38 --

Chlapi sice v tomto vláknu budu asi off topic, ale snad mě neukamenujete - něco bližšího jsem nenašel.
Na 50D mám teď pro změnu problémy se spouští na těle - občas nereaguje, foťák prostě zaostří, ale dál už neexponuje. Problém se vyskytuje s gripem, tam nefunguje spoušť ani na gripu. Bez gripu to stejné. Nějaká rada? Do servisu s tím?
MrHoubitch
Kolemjdoucí