je to jednoduche, len vtedy ak ho mas vyklopeny..inak nezaostri..... ale nepouzival by som to lebo ten strobo disco efekt co to robi je priserne a akurat tym naseries ludi co fotis..
Jak se to dá vypnout? Zatím, když mám blesk vysunutý, háže to předblesky vždy (při špatném osvětlení). Další handicap pro Canon-v šeru nezaostří, alespoň ne nenápadně.
Beyerdynamic DT-1990 PRO 250 Ohm Tesla Austrian Audio Hi-X60 Onkyo TX-8250 Panasonic Blu-Ray Dragonfly Red
vypnut sa to mozno bude dat niekde v nastaveniach ale nezaostris,,, pripadne si kupi externy blesk tem na pomocne af svetlo s mriezkou:) ..pripadne to predaj a kup si nikon
Píšeš Nikon, Nikon a koupíš si Canon. Když už se nechceš vracet, tak nesrovnávej a nauč se pracovat s Canonem. Fotky s ním jdou dělat úplně stejně jako s čímkoli jiným.
A začni návodem, dvakrát-třikrát, možná čtyřikrát si ho pěkně projdi s foťákem po ruce
Můžete mi někdo napsat, jak u tohoto přístroje funguje synchronizace na druhou lamelu? Prošel jsem návod a půlku internetu a stále se mi nedaří tuto funkci zprovoznit (samozřejmě u interního blesku.)
Beyerdynamic DT-1990 PRO 250 Ohm Tesla Austrian Audio Hi-X60 Onkyo TX-8250 Panasonic Blu-Ray Dragonfly Red