chcel som niečo poradiť, ale v profi triede moc nechodím - a nefotil som..
ale čo som chcel povedať - na telo by som sa moc nezameriaval (zdá sa mi že už je skoro spotrebák - vývoj ide rýchlo vpred) ale ak, tak by som počkal na 5DMARK 3
viem.. nič konkrétne zo skúseností ti asi nepoviem, ale - iso bude minimálne tak dobré ako 2ka a má sa dosť zrýchiť + kvalitné telo a spracovanie.. jasná voľba.. (ak to nebude moc drahé)
inak krop - ak ti nevadilo ohnisko doteraz tak, nebude ani po tom..
každý vraví o crope ako o tom že sa ti predlžuje ohnisko, ale je to skutočne tak??? ohnisko podľa mňa je rovnaké akurát FF ti zoberie do záberu viac a preto sa javí, že menší čip ti predlžuje ohnisko.. nie - on iby vyreže s FF ten stred - teda na FF je to isté a trochu dookola naviac.. čo sa môže niekedy v miestnosti hodiť

.. (ale to je len môj názor, a môžem sa mýliť, keďže jeden dakedy dávno napísal (a prečo pochybovať a uvažovať) že ohnisko sa predlžuje tak to všetci tak berú, že..)
inak máme rovnakú výbavu (až na to telo (ja 60D)).. zdá sa mi že ten tamron na FF asi nebude.. ale, chceš upgrade - tak je to jedno.. aj keď náhrada sa za rozumný peniaz sa bude ťažko zháňať ..
záverom: ak ti nebudú vyhovovať riešenia skúsenejších (čo s tými mašinkami fotia) čo tak pouvažovať a počkať na tú 3jku?!?