V neděli 17.4. se v ZOO v Plzni bude konat testování autofokusů fotoaparátů a objektivů na letovkách dravců v protipohybu při kontinuálním ostření se sériovým snímáním a obrazových výstupů na zvířatech venku i uvnitř v pavilónech za nedostatečného světla.
Pokud by se akce hodlalo zúčastnit dostatečné množství fotografů, byla mně zatím nezávazně přislíbena účast jednoho z prodejců, který by mohl testovanou výbavu obohatit o zajímavé objektivy a těla.
Z výsledků vytvoříme společný Web, vliv "rukou" se pokusíme co nejvíce eliminovat společnou dohodnutou metodikou, opakováním atd., nicméně dodržení žádné laboratorní přesnosti není účelem, při živém fotografování ty laboratorní podmínky také nemáme a státní zkušebna nejsme.
Napište mně prosím na mail v profilu se kterou technikou byste se chtěli zúčastnit a já Vám pošlu konkrétní informace. V tuto chvíli to vypadá, že je zajištěno aspoň minimální množství účastníků a techniky, aby to mělo smysl a nemusel jsem to rušit (což se v průběhu týdne také může snadno stát), ale každý se zajímavou technikou je vítán. Vstupní podmínka: pořízené fotografie včetně plného rozlišení a RAWů si dáme vzájemně k dispozici v rámci technických možností.