Souhlasím tu s Karmym a Fojťanem. Mám odfocených několik svateb, jak pro kamarády, tak pro cizí a musím říct, že obřad je peklo ve smyslu... na nic není čas, technika nesmí ani trochu zazlobit... ostatní už pak jde, ale obřad se nesmí zkazit. Pokud nemáš zkušenosti s focením indoor fotografií s bleskem za zhoršených světelných podmínek, tak bych to radši přenechal někomu, kdo má zkušenost.
Pokud si ale troufáš, tak věz že blesk nastavit do TTL a v případě nedostatku, nebo přebytku světla korigovat jen tlačítky +- výkon blesku a blýskat jen za pomocí odrazné destičky s hlavou hezky nahoru. Venku pak funkce TTL BL pro přisvětlení blesku s hlavou dopředu... a pozor, jestli bude nevěsta v bílém, tak automatika bude podexponovávat.
Jinak můžu jedině doporučit během obřadu nastavit foťák do manuálního režimu a všechny hodnoty nastavit ručně.
Já fotím obřady nějak takhle:
Blesk TTL
Manuální režim, středový ostřící bod, bodové měření expozice
čas i clona dle potřeby, avšak clonu 2.8 fakt nikdy, už vzhledem k tomu, že ne vždy fotím kolmo na nevěstu a ženicha a ostatní svatebčany - potřeba vyšší HO. Maximální clonu co jsem kdy použil byla 5.6, u času nezapomenout na převrácenou hodnotu ohniskové vzdálenosti

aby si to člověk nemáznul.
ISO do 800
Focení do RAWu (to asi budeš

Na co ale hlavně nezapomenout je svatební polibek. Stalo se mi, že novomanželé, asi stydlíni, si dali pusu jako když Pepíček dává Marušce ve školce svou první pusu

a já to prostě nestihl, tak jsem žádal o ještě jeden a pořádný hudlanec

V obřadní síni to sice vyvolalo v tu chvíli moře smíchu, ale nakonec byli ženich s nevěstou rádi...