Co na něj říkáte? Je z roku 2000 stál 90 000,- a bylo to něco. TEĎ?

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Filip Radosta photography píše:Zdravím!
Co na něj říkáte? Je z roku 2000 stál 90 000,- a bylo to něco. TEĎ?![]()
http://filipr8.deviantart.com/
Daemonius píše:Hezké fotky, koukam, že máš rád HDR a photomatix.
lazyone píše:KRASNY fotak, k ty svetelnosti: vyrobci hledaji cestu nejmensiho odporu a vyrabeji a vnucuji lidem nesmysly kvuli vyssim ziskum. V me dobe bylo vsechno FF (24x36) a vetsi. Takze setak 35-70 na Nikonu byl 3.5 -4.5, ani to pomalu dnes nedokazi vyrobit a format neni ani celych 24x16.... Misto toho kreteni nacpou do kazdyho objektivu stabilizaci, kdyz muzou stabilizovat snimac!!!! Ja se vratil k fotografovani po dlouhych X letech a nestacim se divit. To nikdo nedokaze vyrobit FF kompakt s kvalitni optikou za slusny peniz? Ja myslim ze by to slo!!! To uz tu prece za ery kinofilmu bylo, a nazor ze senzor velikosti 36x24 je drahy....nemusi byt obalen ze slitin horciku a nabity elektronikou jako raketa na planetu Mars. No snad jednou...
lazyone píše:To nikdo nedokaze vyrobit FF kompakt s kvalitni optikou za slusny peniz? Ja myslim ze by to slo!!! To uz tu prece za ery kinofilmu bylo, a nazor ze senzor velikosti 36x24 je drahy....nemusi byt obalen ze slitin horciku a nabity elektronikou jako raketa na planetu Mars. No snad jednou...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků