- no,vypnutí a zapnutí nepomáhá
- když baterku vyjmu a zase vložím, tak na chvíli je to OK, ale zachvilku zase to samé
- zkoušel sem orig.baterku Canon (ten foťák mám teprve chvilku, asi rok to brzy bude takže baterka je nová), zkoušel sem i druhou baterku (náhradní, neorig.) a pořád to házelo tu chybu- takže baterkou to nebude
neví někdo kde může být problém? něco sem sice googloval a vygoogloval, ale i tak se zeptám jestli neví někdo kde může být problém? jestli něco s hardwarem? nebo by stačilo jenom přehrát firmware? .. snad se něco dozvím, zrovna když se probudím po zimě a chci fotit tak mě foťák zklame, zmetek

ted mě napadlo, jestli to nemůže být tím že foťák se delší dobu nepoužíval a pokud vím tak se má vyndávat karta a baterka když se to nepoužívá a já to tam nechal

no snad se to spraví jinak než servisem
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
něco sem našel.. univerzální chyba xD
err99 oznacuje nespecifikovanu chybu. najcastejsie je sposobena problemom v komunikacii objektivu s telom, vtedy staci vycistit kontakty na objektive aj fotoaparate. to ale asi nebude tvoj pripad. kedze ani uplny reset nepomohol, je asi vadny fotoaparat (snimac, procesor, pamat, etc...) a neostava nic ine ako servis.