ktomu navodu, sam sa priznam ze ho moc necitam (teda naozaj iba v nudzovich situaciach) co je chyba!
Napriklad posledne ... som nadaval, ze dialkovy odpal blesku kde komunikacia bleskov prebieha bliskanim interneho blesku mi nefunguje dobre pri denom svetle no a teraz som zistil, ze sila komunikacneho blesku sa da nastavit vo fotaku a default je "low" takze su tam este 2 stupne sylnejsie ...... (njn a ja pitomec pouzival externy blesk na manual + odpal na zablesk interneho blesku pritom stacilo zmenit 1 nastavenie a mohol som ist na plne TTL)
hold citat treba, ale komu by sa to chcelo .....

Mali by urobit aspon 2 navody "pre diletantov" - kde su popisane vsetky tie jasne kraviny (clona, kompozicia, cas, bracketing, mutli-shot, kompenzacia expozicie) a druhy "pre pokrocilich" - kde su popisane technicke nastavenia fotaku (kompezacia AF (BF,BB), reakcia AF pri C-AF, komunikacne nastavenia, rozdelenie externich bleskov do skupim, technicky popis vstupov/vystupov aj pribalene SDK by potesilo

, synchronizacne komunikacie pre riadeny odpal s pocitaca atd ....) lebo citat celich 400 stran kde 350 stran su jasne je naozaj hrozne a poctatne detaili mi ujdu

.