Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Mariee píše:dobré ránko,
tedy pánové klobouk dolů, děkuji za odpovědi![]()
musím říci, že mám štěstí, že některá slova znám z mého oboru, jako třeba chromosomální aberace, jinak bych dazajista potřebovala k ruce slovník![]()
-chápu to tedy dobře, že tělo je ok, a tedy ten objektiv, co? sem se musela smát, páč to pro mne byly jen čísla a věděla jsem, že se mluví o sklech![]()
-zvolit tedy ten 18-105 a případně makro si nechat nadělit? myslím, že jedno sklo bych od ježury opravdu vymámila, ale do 5-7tis, a už tak se bude kroutit jako kluzká rybajestli je ta cena tedy vůbec reálná???
-a ta předsádka na makro..hmmm...asi pro blondýnu nej varianta do začátku, ne? ale program prozatím asi moc nevymámím, a hlavně nemám představu kolik takový program vůbec stojí, ale vím za kolik mají super šatičky na Zličíně ve slevětedy pokud ho třeba někde neulovím vypálený...
-a mohu ještš jeden dotaz? co je vhodné pro začátečníka k obsluze výše zmíněného "raketoplánu" (vyšívání je mnohem jednodušší koníček) nějaká odborná kniha, workshopy, kurzy.. kde, kdo, za kolik???
![]()
mooooooc děkuji marjánka
beat píše:Mariee: Úplně nejlepší by bylo, pokud bys znala někoho se zrcadlovkou. Někoho ochotného vysvětlovat :o)
Mariee píše:rychJ - prozatím bych mohla vypsat barvy letních šatiček a ne skel
RychJ píše:Mariee píše:rychJ - prozatím bych mohla vypsat barvy letních šatiček a ne skel
Sem s tím i s fotkama...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků