canon 350D vymena za 30D

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod mike-kt 28. 5. 2009 21:03

Vymenili byste 350D za 30D? 30D je uz po zaruce ma nacvakano cca 40tis snimku muj 350D ma do 15tis a je jeste do zari v zaruce. Vyplati se vymenit? Laka me rychlost, lepsi hledacek, lepe odkrokovane iso, vetsi lcd ...
mike-kt
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zuzkys 28. 5. 2009 21:33

Odkud je ta výměna? Od známého, nebo prostě na inzerát od neznámého? Pokud je to neznámý člověk - já osobně bych v tom viděla něco divného, prostě nějaká ať už skrytá, nebo jiná vada na té 30D. Protože přeci normální člověk nemůže chtít vyměnit lepší foťák (on 30D) za o třídu horší foťák (350D).
V tom bude někde nějaký háček - tohle normální člověk podle mě nemůže nabídnout.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod janfran 28. 5. 2009 22:05

Podle mě Mike nemyslí výměnu tak, že by si s dotyčným prohodili foťáky...jako vždy záleží na ceně, 40 tisíc snímků podle mě nepředstavuje pro 30D o moc větší zátěž, než 15 tisíc pro 350D.
janfran
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mike-kt 28. 5. 2009 23:44

janfran ma pravdu. asi jsem se spatne vyjadril. 350D bych nejspise prodal a pak koupil 30D :)
mike-kt
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zuzkys 29. 5. 2009 12:50

Nebo to prostě já blbě pochopila.. promiň. :)
Já se obávám, že je to celkem nastejno. Samozřejmě je 30D lepší, ale má nacvakáno celkem hodně. Moc se neorientuju v cenách těchto strojů. Pokud se to cenově nějak vyrovná, asi bych do 30D šla.
Osobně mám 40D a opravdu srovnání se "stovkovou" řadou je to úplně někde jinde.
zuzkys
Návštěvník