Pár citací odtud:
http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=70 ... 2&t=114062"pokud bych si měl třeba vybírat mezi A350 a A200 tak rozhodně dnes sáhnu po A200.... ten výklopný LCD je tragédie, tmavý zašuměný neschopný práce... a hledáček 0,74x se kterým se prostě NEDÁ manuálně ostřit, rovněž..."
"s A300 delas kardinalni chybu...poznas az nahlednes do hledacku, nebo spis klicove dirky...mel jsem v ruce A350 (hledacek je stejny) a tak vim o cem mluvim. nechtel bych ho ani zadarmo, mozna kdyby mi sony priplatila...je to IMHO nepouzitene pro foceni, potret tim nepujde ani omylem, makro take ne. a koncerty? v te temne dire toho asi moc neuvidis."
"pokud je sony A300 dražší jak A200, jako že je, tak jsou to vyhozené peníze.... s tímto malým hledáčkem se musíš vždy spolehnout na AF, protože manuálně prostě nezaostříš..... v mrňavém hledáčku vidíš pořád vše ostré i když to není pravda... s A350 se mi nedařilo manuálně zaostřit s vysoce světelným teleobjektivem 200/2,8, vše byl jen pokus omyl..."
"Vcera jsem koukal u Skody na predvadecku, taky me pripada A200 lepsi nez 300/350. Takova orezana A700. Vyklapeci displej a live view je zbytecnost."
Glory to the flesh. Glory to the mass.