(JAK NEKUPOVAT FOTOAPARÁT!!!!)

Diskuze o přístrojích s větším než sedminásobným optickým zoomem

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod PC 22. 7. 2007 21:02

Já už ten foťák nechci... Spontánně jsem ho koupil, s rozmyslem ho prodám. Mě netankuje že příjdu o dva litry. Ať si ho koupí někdo kdo ho bude mít rád a bude z něj mít radost. Já z něj radost nemám. Bohužel. Už ne.

To Maročan. S největší pravděpodobností nic. Zůstanu u Olympuska C-180. Na to mé focení stačí. V budoucnu si koupím nějakou zrcadlovku ale to bude za hoooodně dlouho.

Stejně ho nikdo nekoupí....
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymous 22. 7. 2007 21:08

PC píše:To Maročan. S největší pravděpodobností nic. Zůstanu u Olympuska C-180. Na to mé focení stačí.
Anonymous

Odeslat příspěvekod PC 22. 7. 2007 21:09

Jj. to jsem já s tím lambem.
Ale proč ho nikdo nechce koupit ?:( Je moc drahý ? Nebo víte o nějakém bazaru kde by mi za něj dali těch sedm tisíc. Poraďte mi prosím. Jsem z toho opravdu nešťastný :cry:
PC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod player 22. 7. 2007 21:19

[quote="Maročan";2 Player: To jsem sice četl hodněkrát, ale stejné podmínky a hodnotím výsledek. Je prostě ostřejší. Neřeším, jestli je to praktičtější, či nikoliv...
player
Návštěvník

Odeslat příspěvekod player 22. 7. 2007 21:20

PC píše:Jj. to jsem já s tím lambem.
Ale proč ho nikdo nechce koupit ?:( Je moc drahý ? Nebo víte o nějakém bazaru kde by mi za něj dali těch sedm tisíc. Poraďte mi prosím. Jsem z toho opravdu nešťastný :cry:

Jak ho mas dlouho?Proc ho nejdes vratit kdes ho koupil, ze s nim nejsi spokojeny?
player
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rudi86 22. 7. 2007 21:31

Myslim že 7k je dobrá cena, ale (obecně) nabídka je větší než poptávka...tak to chvíli trvá..
Not as seen on TV
so
Welcome to the playground
- - - - -
Nikon D90 & fisheye 8/3.5 + 10-20 HSM + 35/f1.8 + 85/f1.8 + 85/f3.5 micro + 70-300 VR
Sony Xperia U
Škoda Felicia Combi - Laurin & Klement
rudi86
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PC 22. 7. 2007 21:33

Ve foto video škoda-v pátek jsem tam byl v bazáči a seděl tam člověk co mi řekl ať se buď zeptám nahoře jestli by mi to nevyměnili za jiný typ anebo jestli to budu chtít prodat že mi dají sedm tisíc.
Odpoledne tam byl jiný pán, který si nejdříve povzdechl že digiťáky jsou zlo a varoval mě že na tom prodělám gatě. Pak mi nabídl pět a půl. Já se divil proč mi nabízí pět a půl když kolega říkal sedm, on na to že to je komis a že bych musel čekat,(tomu pánovi z rána se nemohl dovolat) že cash na ruku mi může dát pět a půl a že jestli se řídím diskuzemi na webech tak to jsou kraviny a že si mám foťák radši nechat. To víte že za pět a půl se mi ho tam nechat nechtělo. ) Víte myslel jsem že příhlásím třeba na tenhle kurz: http://www.idif.cz/cs/reportaz.php ale jak vidíte chtějí tam nejlépe DSLR takže se tam asi ani hlásit nebudu, bo bych si tam musel připadat jak socka a určitě by mě vyhodili že mám nepoužitelný foťák.

2RUdi 86-škoda myslel jsem že ho chceš opravdu koupit.
PC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rudi86 22. 7. 2007 21:37

jasně že tyhle kurzy jsou spíše pro DLSR , ale i třeba ty jejich expedice do Afriky a tak tak tam byli s UZ co jsem četl.. i na Fotoapart.cz ty jejich workshopy tak jsi tam mohl s "kompaktem"
a píšou nejlépe, to neznamená, že musíš

nevim jestli by mě to nehlodaly ty "nedostatky" (nemyslím tím "horké téma dne")

a k té ceně? no nic "neobvyklého" třeba mobilpohotovost má nějakou výkupní cenu a když tam přijdeš tak jen "jede" s nedostatka ma a cenou dolů
dá to rozum.."komis" nasadíš si svojí cenu a oni si lehce přirazí že to tam u nich máš.. ale "cash" tak aby měli jistotu výdělku..

btw: no nic, jdu spát, za necelých 6 hodin vstávam do práce :cry: už se ráno těším na příspěvky :lol:
Naposledy upravil rudi86 dne 22. 7. 2007 21:47, celkově upraveno 1
Not as seen on TV
so
Welcome to the playground
- - - - -
Nikon D90 & fisheye 8/3.5 + 10-20 HSM + 35/f1.8 + 85/f1.8 + 85/f3.5 micro + 70-300 VR
Sony Xperia U
Škoda Felicia Combi - Laurin & Klement
rudi86
Návštěvník

Odeslat příspěvekod player 22. 7. 2007 21:42

PC : u nas mame hypermarket, nebudu jmenovat, kde kdyz si koupis zbozi, tak ti daj nepotvrzeny zarucak a ty mas tyden, nebo dokonce 14 dni na vyzkouseni.Pokud nebudes spokojeny, muzes jej bez problemu za plnou cenu vratit.Pokud ses spokojen, potvrdi ti zarucak a je vymalovano.
Takze priste se to chce take divat, kde co kupujes, nebo byt alepson obeznamen s obchodnima podminkama daneho kramu.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
player
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PC 22. 7. 2007 21:44

Ach jo když se mi ho nepovede prodat tak si fakt na tu zrcadlovku nevydělám....

To praktikují ve vícero obchodech ale já jsem šel radši ke kováři, protože si myslím že foťáky,videa nebo počítače se mají kupovat ve velkých specializovaných OD a ne hypermarketech vedle triček, kedluben a panenek či všehochuti kde mají jen něco... Foto Škoda je specializované na foťáky tak jsem logicky šel tam. Jen jsem si měl nastudovat pořádně recenze a ne tam jít s tím-jé já si koupím foťák za desítku ale musí mít stabilizaci, hledáček atd... Prodavači byli korektní rozhodně mě nenutili tohle a tohle, byl jsem spokojen ale to víte dostaly mě ty kecy na webu, přesně jak to vystihl ten člověk ve výkupu. Asi mi opravdu nezbude nic jiného než si FZ8 nechat.
PC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FastIkarus 22. 7. 2007 22:38

PC: Moc čteš a málo fotíš
FastIkarus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PC 22. 7. 2007 22:45

Nj, to je fakt. Už to nebudu řešit. Radši. Však to asi není last foťák v mém životě. Nu a další bude zrcadlovka, za rok stejně budou lepší a levnější :D
PC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jeffe 22. 7. 2007 23:31

PC: dam ti radu do zivota :D Pote co si koupis novy fotak, minimalne pul roku necti recenze a uz vubec nesleduj pokles jeho ceny :D Tvoje nervy se ti za to podekuji :D
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PC 22. 7. 2007 23:57

Příště si recenze určitě přečtu. K FZ-8-podívejte se na web fotografování.cz -je tam rubrika zkušenosti s FZ-8 a spousta krásných fotek pořízených s tímhle foťákem. Tak to snad tak zlé nebude a já jen zbytečně vyšiloval, což je mi líto a omlouvám se. Nějak se s tím naučím a pak si můžu koupit zrcadlo :D Kdo ví jak by to s tou zrcadlovkou dopadlo teď.

Pro zajímavost-soupis mých foťáků za celý můj život.

cca1992 - Konica Junior (červená, mechanická)

cca 1997- Olympus Trip 300 (dodnes jeden nový kus mají v bývalé prodejně Čajka-Pražáci určitě znají ).

cca 2005 Olympus C-180.

PS-moderátory prosím o lock tohoto tématu. Díky.
PC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 23. 7. 2007 04:08

Proč LOOCK? :lol: Zrovna ,když je to tak zajímavé :P Včera jsem nemohl,jelikož jsem si dal 16ku pivo a na to víno a bylo mi tak zle,že jsem na tuhle odbornou diskusi neměl mozek na správném místě. To byl šum jak z Panasoniku :cry:
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka