Olympus SP 510 versus Panasonic DMC FZ7,prosím o radu

Diskuze o přístrojích s větším než sedminásobným optickým zoomem

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod lance 29. 12. 2006 13:43

zdravím všechny,chtěl bych prosím poradit který z těchto dvou UZ si vybrat,nebo jestli nějaký jiny v ceně do 10000.[/b]
lance
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pafka_024 29. 12. 2006 15:25

Tady se odpovedi asi moc nedockas. Jeden ti bude chvalit Panasonic, druhy zase Olympus. Zkus se podivat jinam do diskuze, takovyhle srvovnani tu bylo spousta.
Osobne mam radsi Olympus, ale podle me je v dnesni dobe dost handicapovany absenci stabilizatoru
Pafka_024
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maročan 29. 12. 2006 15:53

To Pafka_024:
No ono to tak v diskuzích většinou bývá. Někomu vyhovuje to, či ono. Někoho něco zklamalo a něco jiného vyloženě nadchlo a své osobní zkušenosti předává dál.

Také chci upozornit, že příspěvky do diskuzí jsou dobrovolné a nikomu z nich neplyne žádný zisk. Takže si prosím závěry, zda-li se tu na odpověď někdo dočká či ne, nechej:-) Myslím, že většina kluků (slečen), se tu snaží poradit - někdy možná až moc:-)

To lance:
Počkej, třeba někdo napíše..... já měl ultrazoom jen jeden a raději ho nebudu komentovat - prostě mi ta třída nesedne.
Foto: Nikon D3000 + Nikkor 35/f1.8 + Nikkor 18-70 DX; Canon G12
PC: HP 6550b + HP 6440b + Lenovo IdeaPad S10-3
Mobil: Nokia E52 black
Maročan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod USER47 29. 12. 2006 16:51

Kdyby mě někdo lámal v kole, abych si vybral jeden z těchto, beru Panasonic. Jinak bych si vzal Fuji S6500fd. A pokud chceš pořádnej širokáč, tak koukni na Kodak P880. Ještě koukni na Canon S2 (S3). O všech už se tu napsalo leccos.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lance 29. 12. 2006 17:59

díky všem,snad nešlápnu vedle.
lance
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fathead 4. 1. 2007 12:55

Abych pravdu řekl, tak taky vybírám mezi těmito 2 modely. Mám doma starý Olympus a dělá nádherné fotky, o Panasonicu jsem slyšel, že na tmavších fotkách je hodně vidět šum. Je tu někdo, kdo má FZ7 doma? Můžete mi potvrdit/vyvrátit tento problém se šumem? Případně dejte odkaz na fotky, kde to je vidět (já projel google a všechny fotky pořízené FZ7čkou mi přišly fajn).
Fathead
Kolemjdoucí