od strny88 17. 1. 2010 22:10
tak jsem se asi splet ale v jedné diskuzi se to probíralo a prý to u fz28 nešlo, takže se ptám bo sem na foru ohledně tohoto modelu

doted sem fotil s n82, vím že to nejde srovnávat co se kvalitou týče, ale mě de spíše o to cítění te fotky a jelikož rád fotím do psycha, ano mám rád negativtak jej celkem postrádám. Jasné tenhle foťák není určen an momentky jako n82 ale i tak

Vzhledem k tomu že jsem amatér, ale rád se učím novým věcem a pak vnich rád puntičkařím, tak hledám nějaký stroj který by mi vyhovoval a to si právě myslím že FZ38 splňuje. Hodlám fotit převážně rodinnu, párty, akce, ale i volné chvíle v přírodě a také mám rád makro.
Známá vlastní Fujifilm FinePix S1000fd a zdá se mi hodně praktický, jde oto že FZ38 je uplně někde jinde co se týče manualního nastavení a prostě celkového nastavení fotografií.
Co vy jakožto skušenější v téhle oblasti? Oplatí se mi pořizovat FZ38 i přes dvojnásobnou cenu než je S1000fd. Pominu li HD rozlišení? Potřebuji i aby mi foťák něco vydržel a nemusel ho střežit jako oko v hlavě. Děkuji
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8