od strny88 4. 1. 2012 22:40
zprvu odpovím na dotaz předemnou, než položím svůj vlastní. čeština dohrát pravděpodobně nejde, alespon reaguji dle reakcí s různých fór, kde jsem se tohle bohužel dozvěděl. Ale svůj názor neutvrzuji.

K mému dotazu, mám FZ38 již rok, a nyní se dovídám že jde aktualizovat na novější verzi FW, francouzsky přeloženo odkazy na stahnutí mám také, ale kde získám přihlašovací jméno? kde se registrovat, já zadal panasonic.jp a nikde jsem nenašel záložku kde se registrovat, aby se dalo soubor stáhnout.

druhá otázka se týká funkce časoběrné video,(nastavíte frekvenci snímání v sekundách, položíte fotoaparát na stativ a telefon snímá v dané frekvenci bez nutnosti držet spoušť) tuhle funkci jsem doinstaloval na svůj mobilní telefon viz. zde
https://market.android.com/details?id=c ... tPro&hl=csa musím říci, tohle mít na fz38, tak si sní pohraji o hodně procent více.
Jo kdyby tak šlo nahrát na fz38 android

EDIT:
vzpoměl jsem si na problém týkající se natáčení videa, nelze nějak nastavit delší délku záznamu? cca 20 minut mi nevyhovuje, celkem rád natáčím různé situace na stativu a 20 minut je krutě málo, nemám možnost, začít nový záznam po uplynutí prvního.
Děkuji Všem přítomným za zodpovědění mých dotazů.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8