Takže ještě pro upřesnění. Tento týden jsem měl k dispozici konkretní balení. Kabel AV tam není (při koupi prý říkal prodavač že to jde jen s PC ) jde protože je tam jen kabel USB. Takže nejspíš o této skutečnosti věděl. Podporovat AV zřejmě umí, je to v menu, ale neměl jsem možnost zkusit, s mým kabelem to nefunguje. Při koupi kabelu dodatečně by se cena za všechno dost navýšila .
Co se týče návodu v CZ tak ten tam opravdu není ani na CD, je tam minimálně 10 jazyků, včetně čínštiny, portugalštiny, ....... v cz ani řádka. Na netu jsem nějaký návod pro podobný model v pdf a cz našel (98 stránek)
Ovšem zajímavé je , že menu aparátu je v CZ
Na závěr majitel je spokojen , stejně bude používat jen automatický režim a nechat pálit fotky na CD pro DVD a koukat na normální TV. Je to jejích první digi a o focení a technice a nějakých možnostech spojení s TV neměli ponětí. Obchod je nejspíš taky spokojen - přišel si na své .
Mě však těžce zaráží, jak si toto dnes může prodejce takového jména vůbec dovolit. Připadá mi to jako, že se jim podařilo někde sehnat nějaký výprodej velkoskladu v cizině (model skoro nikde už není v prodeji) a dali si práci s přehráním menu.