Insan!ty píše:ve Photoshopu to musíš vytvářet pracně, Panasonicy ti to udělají samy..![]()
s/quote]
wow takovy pekny vodovky sem uz dlouho nevidel
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Insan!ty píše:ve Photoshopu to musíš vytvářet pracně, Panasonicy ti to udělají samy..![]()
s/quote]
james11 píše:lukasenko píše:james11 píše:lukasenko píše:mam pro tebe jedinou radu: nekupovat! viz: http://digiforum.zive.cz/viewtopic.php?t=1513
jen nevím jak souvisí tvůj odkaz s DMC-LZ5EG...
-/quote]
Nejdriv, nez neco takovyho napises, tak premyslej. Asi jsi totiz necetl muj uvodni prispevek v te diskuzi. Tam o LZ5 pisu. Jsem rad, ze jsem se toho fotaku zbavil...
nevěřím tomu že fotky byly z něj tak hrozné!/quote]
james11 píše:dobře hoši, hádat se nebudutak mi teď prosím doporučte foťák s větším zoomem než 3 a se stabilizátorem, díky.
lukasenko píše:Spis by to chtel nekoho, kdo ty fotaky prodava a umi je porovnat,
No prave proto jsem psal, at si obejde vic obchodu a prece sam pozna, kde mu chteji prodat to nejdrazsi a kde jim jde hlavne o spokojenyho zakaznika...TA píše:[color=blue]...a " doporučiť " to najvýhodnejšie pre neho ( predajcu - teda najdrahšie, čo sa dá )n/color]
[color=blue]
no ale k veci :
james11 : asi prvé, čo by si mal urobiť, je rozhodnúť sa, či chceš kompakt alebo nejaký ultrazoom. To súvisí, samozrejme, aj s cenou prístroja.p/color]
Pro hledani cen je dobra stranka zbozi.seznam.cz...james11 píše:za kolik se dá sehnat ten Canon a700?? Díkyk/quote]
Insan!ty píše:7320,-
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků