Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Luckyghost píše:Jak je na tom s ostrostí při maximálním odclonění?
landov píše:Po par tyzdnoch s G1X MK3 mozem konstatovat, ze som rad, ze som predal Sony RX100 MK3 a isiel do Canonu. Na to, naco som ho kupoval, vylety a turistika je vo vestkych ohladoch vdaka APSC lepsi. To vsetko pri zachovani kompaktnosti - este sa zmesti aj s puzdrom Lowepro Dashpoint 20 do vrecka vetrovky.
Zaroven je ovela lepsia ergonomia, ovladanie a samozrejme hladacik. Minusom je cena a mizerna svetelnost, takze v interieroch dohana Sony vdaka svetelnosti objektivu nevyhodu 1" cipu.
porovnanie Sony vs Canon, 100% vyrez bez uprav, casovy odstup medzi fotkami je leto vs januar
Ondrej Bobek píše:Porovnanie obrazu s G7X MkII - tak nejak bez prekvapenia: https://www.dpreview.com/articles/84324 ... nd-g7-x-ii
landov píše:Uz mam novy kus G1X MK3 a robi to iste ako som popisoval v poste z 22.12. Zaroven som odsledoval, ze su takto "postihnute" v LR 6.14 iba subory na ohniskach od cca 27 do 40 mm.
Tiez sa mi nechce verit, zeby som mal 2 fotaky s tou istou vadou (aj ked vsetko je mozne, pisal som aj na podporu Canonu - zatial nic).
Teraz som si stiahol trial Luminar 2018 (ktory popdporuje RAWy z Gx MK3) a tam su vsetky fotky OK ( ktore su v LR vadne).
Takze v DPP su OK, v Luminar 2018 su OK - takze predsa len asi bude problem v LR 6.14
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků