Davidof píše:Takhle jsem bojoval s Garmin Fenix 3, resp. s jejich řemínkem.
Originál stojí asi 900 Kč a vydrží 8 měsíců a pak praskne …
Teď mám řemínek za 150 Kč už třetím rokem a pořád drží.
K tomu foťáku - zkus/zvaž ještě LX100, ale taky už to není úplně velikost RX a LX.
S kvalitou problem nemam. Remienku davam dost zabrat, casto on zavadim ked davam dole ruksak a zatial bez problemov. Ani sklicko nie je poskodene napriek tomu, ze nie je safirove. A vydrz je vyborna. Ale stale su to pomerne drahe, nie extra pekne hodiny ktore som si kupoval priamrne kvoli sportovym funkciam ktore navonok posobia cool, ale na presnosti myslim zalezi. V pokojovom stave to ako tak funguje, ak nejaky den viac nachodim, zvycajne dostanem aj o nieco viav spalenych kalorii, ale workout to v podstate odignoruje a vysledok je casto rovnaky ako ostat v posteli. Ano, ziadne hodiny to nedokazu odmerat presne, ale skratka aspon naznak toho ze ano, ten clovek naozaj bicykloval/drepoval/hybal sa a nespal by tam byt mohol. Da sa to riesit hrudnym pasom, ale hrudny pas bude merat presne aj na Strasoch. Fakt zvazujem, ze kupim trojky, vyzeraju dost dobre, ale nevidel som ich nazivo.
LX100 bol prvy ktory som zvazoval, ale jednak II je nad rozpocet a prva verzia nema dotykac a navyse tem vystup co som videl nie je idealny. Normalne by bol akceptovatelny, co som videl nejake fotky, je to ok, akurat proste premyslam nad tym ci ma zmysel platit pomerne vela za trochu mensi kompakt ak mozem za 200eur kupit GX800 so setakom ktory teda udajne foti lepsie.
landov: uvidim. Nad trojkou kvoli cene ani nerozmyslam, 2 je atrkativvnejsia a aj ked sa mne osobne fotky z neho pacia (z recenzii), udajne je to uroven RX100, akurat je to podstatne vacsie.
Som tak nejak dufal, ze tie kompakty kompenzuju maly snimac vyladenym sklom, ale zatial to vyzera tak, ze je to mozno pravda u pevnych skiel Ricohu, alebo Fuji, ale inak je to skor utopia.Skoda