Ja mam od perfekcionistu extremne daleko. Kiezby to bolo inak. Rovnka to mna osobne neobtazuju ceny Olympusu. Preco by mali ? Kupujem tie skla u "cinana" kde su normalne. Dovod preco mi vadia je, ze system ktory mam normalne rad kvoli nim podla mojho nazoru zanikne, to je cele.
Co sa tyka mojho "perfekcionizmu". Som kriticku ku veciam ktore ich vlastnim, lebo ich vlastnim a to znamena, ze ich poznam. Ja naopak neznasam take tie ferinovsko-gancovske reci o tom ako je vsetko co mam dokonale.
Priklad: Rok dozadu som sa rozhodovla o kupe hodin. Pacili sa mi Stratos (Xiaomi) 2 ale kolega ktory dost behava a podobne ma ukecal na Garmin, lebo su oriantovany na presnost, vsetko je uplne iny level a stuff. Skoncil som s Forerunnerom 935 za 450eur (2x viac ako za Stratos). Realita je, ze pri intenzivnom bicyklovani vidim tepovku okolo 80 (uz som videl aj 39). Niekedy je to 150, comu verim, ale inak su tie cisla pri cviceni obecne uplne mimo (napriklad pocas drepov udajme spim). Meranie spanku je horsie nez na MiBand 2 (asi 20eur), v sprche mi to narata 200 krokov (sprchujem sa vo vsetkej pocestnosti) a pocas umivania riadu pokojne prejdem poschodie. Nehovoriac o tom, ze len tento mesiac boli v BA asi 3 burky (zazil si nejaku) ?
A to je presne to. Ked som si vyberal hodiny, chcel by som nejakeho Fidka ktory by mi povedal viac nez to, ze su vo vsetkych ohladoch dokonale. Stale su to skvele hodiny a pre profesionalov ktori vyuziju niektore pokrocile moznosti su asi lepsie nez nejaka hracka od Xiaomi, ale nie su pre kazdeho. Preto rad hovorim o veciach ktore mi vadia. To nie je perfekcionizmus, len to ma pre mna nejaku pridanu hodnotu. Diskusne forum kde si kazdy krochka blahom nad tym aky fotak si kupil je pre mna len nieco dospelejsia verzia Instagramu ktorym pohrdam
Ale dalej to riesit nebudem, je to OT. Ale budem sa snazit vyhybat reciam o technike