Olympus VG-150 (reklamacia)

Diskuze o přístrojích s max. sedminásobným optickým zoomem

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod janyH 12. 12. 2012 20:12

Zdravim, pred dvoma tyzdnami som dal na reklamaciu tento fotoaparat koly zvuku (bzukotu), kde fotoaparat aj pri necinnosti stale na nieco preostroval + vydaval zaostrovaci zvuk (nonstop vkuse).
Dokonca mi to potvrdili aj ludia ktory maju tentiez fotak a im to nerobi, teraz som bol pon ,ze ziadnu vadu nenasli (ziadne zvuky atd...) rozbalil som ho po reklamacke v predajni dal som ho pozriet 2 predavacom a jednoznacne mi aj oni potvrdili ,ze nieje v poriadku, akokeby toho nebolo malo, zo servisu mi prisla poskodena krabica (pretlacene rohy, na jednej strane porezana krabica od orezavacky) ma to byt darcek pod stromcek !!! budu pekne vianoce=fotak so zjavnou vadou v pekne rozmlatenom baleni, dotycna osoba si bude mysliet ,ze som ho kupil v bazare, co robit? >:-(
janyH
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod feanoor 15. 12. 2012 17:57

Manželka má Oly VG-160 a ten se chová přesně jak popisuješ ty, taky stále pobzukává.
Našel jsem i tohle
http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz ... ka/127318/

takže asi to bude vlastnost a nikoli vada.
feanoor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod janyH 18. 12. 2012 20:58

Tak teraz neviem co robit, ci ich otravovat az kym ho nevymenia. Fakt zujimave je, ze to nerobi kazdy kus, ale oni si to hajzlici osetrili v brozurke, ze to moze fotak robit, jak pise ta slecna na ktory ste tu dal odkaz. Akurat,ze ja to pri vg-150 neviem nikde vycitat.
janyH
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod soban 23. 12. 2012 12:40

Možná záleží na verzi FW v foťáku, a taky možná na vybraném režimu.

Koupil jsem ho taky jako dárek a tak jsem pár fotek dělal, a semtam zaostřuje, sice to není pořád, ale semtam.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Kolemjdoucí