Mám tento nádherný foťáček teprve pár dnů, ale ten se mi libí čím dál víc.
Tady jsou zkušební fotky a průběžně bude se doplňovat. Své postřehy se pokusím shrnout až později, když se poperu s češtinou - nejsem tedy rodilý mluvčí

Ve dvou větách: má velice kvalitně zpracované tělo (kovové šasi + plast), poměrně dobře se drží, ten AMOLED opravdu funguje, úroveň digitálního šumu nad ISO 400 ve špatných světelných podmínkách je rozumná, spolu s aparátem dostanete i SilkyPix, mimochodem výsledky konverzí RAW jsou naprosto vynikající na to, že je to jenom "krabička na mýdlo", ergonomie je dobrá až na to, že přístroj se snaží vyhovět všem "cílovým skupinám" - od blondýn až po "technické idioty". To se projevuje hlavně v designu softwarového interface'u. Tím myslím ikonky, zřejmě převzaté z mobilů téhož výrobce

Naštěstí na nadšené amatéry a profíky taky se nezapomnělo - foťák má PASM, kolečko korekce expozice pod spoušti, AE lock, možnost (dokonce dvoji) manuálního nastavení WB apod.
Nemluvě o F1.8 na kratším ohnisku. Objektiv taky rozhodně špatný není i když na širším konci se vyskytuje určitá míra soudkovitého zkreslení, ale o barevných vadách (aberací) není ani stopa, aspoň jsem si toho ne všiml.
Zpočátku se mi zdál JPEG ubohý ale postupně se to lepší a dnes už klidně fotím rovnou do JPEGu. (Pozor! RAW "váží" 24 mega!)
Zpozoroval jsem i pár problémů, ale pořád myslím i na dodržení slíbeného limitu dvou vět