Sony W150 vs FS5

Diskuze o přístrojích s max. sedminásobným optickým zoomem

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Peterrr 3. 1. 2009 20:14

Zdar
Doporucte mi pls ktory je lepsi.
The Power of Your Dreams
Peterrr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peterrr 15. 1. 2009 11:04

Kedze som dostal nulovu odozvu spolieham sa na vlastnu intuiciu FS 5 je na ceste.

Ak by tu niekto mal podobnu otazku ako ja tak len poviem:
Sony ma krajsi dizajn, lepsiu baterku, mensiu vstavanu pamäť, nema tlacidlo na rychle mazanie (u panasonicu som to nezistil ale asi ho ma), moze nahravat 10 min videa, horsi kryt baterky a kariet.

Panasonic ma do 3MPX az 7,1 opt. zoom, lacnejsie karty väcie mnozstvo kariet tam moze ist, dlhsie videa, kvalitnejsi kryt baterky a kariet, videa este vo vyssom rozliseni, vyvazenie bielej niekde pisu ze nema neviem to potvrdit uvidime ked pride, silnejsi blesk podla udajov a pravdepodobne aj slabsej vydrze baterie je to realne.

Co sa tyka optiky a pod je skoda sa o tom bavit kazdy ma nieco jeden trosku svetelnost, druhy trosku zoom a ohniskovu vzdialenost. Ale pri danej cenovej relacii je skoda az tak si nad tym lamat hlavu ide o ultrakompakt ktory ma byt po ruke pri kazdej situacii takze je to zanedbatelne. Panasonic ma makro od 5cm sony 10cm.

Taktiez som zobral Panasonic pretoze mam autoradio aj TV Plazmu Vieru a ta podporuje aj dane pamätove karty ako fotak panasonic.
The Power of Your Dreams
Peterrr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod error404 18. 1. 2009 00:59

Tak co, uz ho mas doma? Jsi s nim spokojeny? Ja se ted prave rozhoduju taky mezi temito znackami, ale nevim nevim, stale se rozmyslim...
U sony se mi libi hlavne ten design, tak kdyzstak napis jak se ti u Panasonicu libi.... Jestli je to lepsi nez na fotkach.

Co se tyce videa tak v delce bych asi ani takovy problem nevidel, s natacenim niajk zvlast zkusenosti nemam, ale pochybuju ze bych delal klipy delsi nez tech 10 min., spis by mi slo o to rozliseni a pomer stran, to je asi hlavni vec, kvuli ktere premyslim nad tim panasonicem...
error404
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peterrr 10. 2. 2009 08:29

Mam doma FS-5 nazivo je krajsi ako na obrazku je kovovy predpokladam z hliniku. Na fotke vyzera jak plastova sunka. Tak som spokojny vydrz baterie sa mi zda byt celkom dobra ale pretdym som nemal digital a musim uznat ze by som digital ktory vydrzi menej fotiek ako tento ani nechcel ten sony je o trosicku lepsie natom s baterku. Tazko o tom polemizovat momentalne tam mam kartu a asi je zla som tu pisal jednu temu nijaka odozva dnes ju idem vyreklamovat. Tak zapinanie fotoaparatu je rychle, ostrenie je tiez fajn ale parkrat sa mi stalo ze to nebolo eno nuno ale tak aj stabilizator ma svoje hranice takze tak. Ma vstavany mikrofon a mono reproduktor. Ak chces potom hodim fotky na net.
The Power of Your Dreams
Peterrr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ondraj 9. 3. 2009 17:16

zdravim, taky se rozhoduju mezi temito dvema kompakty. Zajímalo by me jak FS5 zvláda zvuk u videa (koncerty kapel atd.)?? Případně nevyplatí se priplatit si a koupit TZ4?
ondraj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pety 9. 3. 2009 18:25

TZ4 zvuk moc dobře nezvládá.
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ondraj 9. 3. 2009 18:46

A fotky jsou kvalitativne lepsi z toho Sony W150 nebo z TZ4 ??
ondraj
Kolemjdoucí