od Peterrr 15. 1. 2009 11:04
Kedze som dostal nulovu odozvu spolieham sa na vlastnu intuiciu FS 5 je na ceste.
Ak by tu niekto mal podobnu otazku ako ja tak len poviem:
Sony ma krajsi dizajn, lepsiu baterku, mensiu vstavanu pamäť, nema tlacidlo na rychle mazanie (u panasonicu som to nezistil ale asi ho ma), moze nahravat 10 min videa, horsi kryt baterky a kariet.
Panasonic ma do 3MPX az 7,1 opt. zoom, lacnejsie karty väcie mnozstvo kariet tam moze ist, dlhsie videa, kvalitnejsi kryt baterky a kariet, videa este vo vyssom rozliseni, vyvazenie bielej niekde pisu ze nema neviem to potvrdit uvidime ked pride, silnejsi blesk podla udajov a pravdepodobne aj slabsej vydrze baterie je to realne.
Co sa tyka optiky a pod je skoda sa o tom bavit kazdy ma nieco jeden trosku svetelnost, druhy trosku zoom a ohniskovu vzdialenost. Ale pri danej cenovej relacii je skoda az tak si nad tym lamat hlavu ide o ultrakompakt ktory ma byt po ruke pri kazdej situacii takze je to zanedbatelne. Panasonic ma makro od 5cm sony 10cm.
Taktiez som zobral Panasonic pretoze mam autoradio aj TV Plazmu Vieru a ta podporuje aj dane pamätove karty ako fotak panasonic.
The Power of Your Dreams