Chci si koupit foťák. Cena kolem 6000,- , rozměry compact popř něco mezi compactem a normálním foťákem. Použití bude na dovolenou, různé akce s rodinou apod. Poradíte co koupit? Jen podotýkám, že jsem začátečník, nikdy jsem DIGI foták neměl
710IS vypadá dobře, ale už je přecijenom trochu složitější. Samozřejmě že má i režim auto, ale jeho síla spočívá spíš v možnostech nastavení. Ixus znamená zaplatit hlavně za design. Myslím že nejvhodnější pro začátečníka + kvalita/cena jsou pořád první dva návrhy, tedy Canon A530 nebo ten Nikon 7900.
Ten Canon A530 vypadá dobře, aji ten Nikon. Možná si už moc vymrčuju, ale co takhle nějaký compact nebo ultra compact v ceně kolem 6000,- a s kvalitou fotek na dobré úrovni?
už jsem si vybral a objednal. Byl jsme se podívat na pár modelů v jedné prodejně a zaujal mě právě tento. Velký displej, stabilizátor obrazu a další věci,které využiji i jako začátečník. Děkuji všem za rady, jsem si jist, že jsem si vybral to NEJ co jsem mohl mít.
No asi tak že focení za horšího světla není zrovna silnou stránkou tohodle foťáku. Ale v týhle kategorii by žádnej nebyl výrazně lepší. Tak jestli jsem tě vylekal tak se omlouvám, je to dobrej foťák. Využívej jeho předností kvůli kterým sis ho vybral, některými nedostatky se není potřeba trápit.