Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
osobne_ píše:Nevím, já bych řekl, že je out hlavně proto, že ho má každý druhý teenager. Prostě takový levný mobil pro dětičky.
![]()
![]()
/quote]
TA píše:[color=blue]odkedy platí, že čím drahší - tým lepší? No a to, že je " pre detičky " ( podľa Teba ), ešte nemusí znamenať, že sa nedá použiť na fotenie...//color]
osobne_ píše:Já jsem přece nikdy nikde neuvedl, že čím dražší, tím lepší. Tady jde o to, že je důležité nemít to, co má skoro každý. To je asi takový rozdíl, jako mezi Fabií a Rolls Roycem, Fabii má skoro každý a Rolls Royce pouze málokdo. A nikdo nepochybuje o tom, že s Fabií se parkuje lépe a snadněji. Kapišto?
![]()
![]()
r/quote]
TA píše:[color=blue]to mi z toho vyšlo... evidentne sme OT, takže už len taká poznámočka - radšej by si asi mal niečo s čím sa horšie fotí a robí to horšie fotky ( = ťažšie zaparkovateľný Rolls Royce ) než lepší foťák, s ktorým jednoduchšie urobíš pekné snímky ( = Fabia )"/color]
osobne píše:Chci si koupit fotoaparát. Protože ho chci mít stále u sebe, tak pro mě bude výhodné, když to bude součástí mobilního telefonu. Zajímalo by mě, kolik by měl mít ten fotoaparát megapixelů, aby se jím dala vytvořit standardtní kvalitní fotografie o rozměrech kolem 9 x 13 cm. Jaký kvalitní fotomobil byste mi doporučili? Dá se s tím fotit kvalitně i bez blesku?
![]()
![]()
l/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků