Fotoaparát v mobilu

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Petr1968 29. 7. 2007 19:38

Nebo tak? Obrázek
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod TA 30. 7. 2007 00:45

osobne_ píše:Nevím, já bych řekl, že je out hlavně proto, že ho má každý druhý teenager. Prostě takový levný mobil pro dětičky.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: /quote]

odkedy platí, že čím drahší - tým lepší? No a to, že je " pre detičky " ( podľa Teba ), ešte nemusí znamenať, že sa nedá použiť na fotenie... :roll:

P. S. : ten každý druhý teenager má asi viac rozumu ako... ( bez urážky :) )
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod osobne_ 30. 7. 2007 06:39

TA píše:[color=blue]odkedy platí, že čím drahší - tým lepší? No a to, že je " pre detičky " ( podľa Teba ), ešte nemusí znamenať, že sa nedá použiť na fotenie... :roll: //color]

Já jsem přece nikdy nikde neuvedl, že čím dražší, tím lepší. Tady jde o to, že je důležité nemít to, co má skoro každý. To je asi takový rozdíl, jako mezi Fabií a Rolls Roycem, Fabii má skoro každý a Rolls Royce pouze málokdo. A nikdo nepochybuje o tom, že s Fabií se parkuje lépe a snadněji. Kapišto?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pink Panther, alias šéfinspektor Jacques Clouseau je o5_z5 a s ním přichází i ZÁKON.
osobne_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 30. 7. 2007 07:03

Mám to co chci.Co mají jiní je jejich věc.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jedovaty 30. 7. 2007 08:52

Petr1968 píše:Mám to co chci.Co mají jiní je jejich věc.
jedovaty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 30. 7. 2007 11:10

Tedy mám na co mám. Momentálně nemám na nic. Všechno sežere bývalá manželka. Líná svině co nikdy nebude pracovat.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod osobne_ 30. 7. 2007 11:16

Jinak kromě té Motoroly L9 jsem ještě přemýšlel o mobilu Samsung U100, ten je ještě uzší, má tloušťku pouze 6 mm, 3,2 megapixelů fotoaparát, ale zase nemá slot pro paměťovou kartu a navíc ještě není v prodeji a mě se už nechtělo čekat.
http://www.mobilmania.cz/ShowFullThumbNail.aspx?file=samsungu100_4.jpg
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catalog=1&catitem=852
Pink Panther, alias šéfinspektor Jacques Clouseau je o5_z5 a s ním přichází i ZÁKON.
osobne_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jedovaty 30. 7. 2007 12:20

Zajímavé fotky z toho U100,asi jako z kompaktu při ISO 800 s "kvalitním" odšumovacím algoritmem :roll:
jedovaty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 30. 7. 2007 14:07

osobne_ píše:Já jsem přece nikdy nikde neuvedl, že čím dražší, tím lepší. Tady jde o to, že je důležité nemít to, co má skoro každý. To je asi takový rozdíl, jako mezi Fabií a Rolls Roycem, Fabii má skoro každý a Rolls Royce pouze málokdo. A nikdo nepochybuje o tom, že s Fabií se parkuje lépe a snadněji. Kapišto?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:r/quote]

to mi z toho vyšlo... evidentne sme OT, takže už len taká poznámočka - radšej by si asi mal niečo s čím sa horšie fotí a robí to horšie fotky ( = ťažšie zaparkovateľný Rolls Royce ) než lepší foťák, s ktorým jednoduchšie urobíš pekné snímky ( = Fabia ) 8)
Live long and prosper!

TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 30. 7. 2007 14:22

Nejlepší dostupné fotomobily dělá SE(dostupné,né na světě) Já si počkám ,až budou levnější.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod osobne_ 30. 7. 2007 14:24

TA píše:[color=blue]to mi z toho vyšlo... evidentne sme OT, takže už len taká poznámočka - radšej by si asi mal niečo s čím sa horšie fotí a robí to horšie fotky ( = ťažšie zaparkovateľný Rolls Royce ) než lepší foťák, s ktorým jednoduchšie urobíš pekné snímky ( = Fabia ) 8) "/color]

Což je ale ovšem také dáno tím, že hlavním účelem mobilu není focení, ale komunikace. Stejně jako že hlavním účelem vozidla není parkování, ale jízda.
:wink: :wink: :wink:
osobne_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jeffe 30. 7. 2007 15:16

V uvodu jsi si se ptal na kvalitni fotomobil, aby sis nemusel kupovat samostatny digitalni fotak. Ten zase chces imidzovej mobil. Tak co vlastne chces? :)

osobne píše:Chci si koupit fotoaparát. Protože ho chci mít stále u sebe, tak pro mě bude výhodné, když to bude součástí mobilního telefonu. Zajímalo by mě, kolik by měl mít ten fotoaparát megapixelů, aby se jím dala vytvořit standardtní kvalitní fotografie o rozměrech kolem 9 x 13 cm. Jaký kvalitní fotomobil byste mi doporučili? Dá se s tím fotit kvalitně i bez blesku?
:?: :?: :?:l/quote]
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vlk 30. 7. 2007 17:34

Upřímně řečeno na 9x13 stačí 1 Mpix. Problém je, že fotomobily s tímhle rozlišením nemají kvalitní optiku ani zbytek fotoaparátu. Takže bych volil některý z novějších SonyEricssonů, které při 2-5 Mpix mají autofocus a slušné možnosti nastavení.
Vlk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 30. 7. 2007 20:13

Fotomobily jsou předražené.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod TA 31. 7. 2007 19:29

a stále aj budú predražené - v porovnaní kvality oproti digi foťákom. Tak ako ultrakompakty sú drahšie či podávajú menej kvalitné snímky oproti štandardným kompaktom.
Live long and prosper!

TA
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka