Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Já mám Kodak a tam to nejde.timoty píše:A ještě bych se chtěl zeptat, jestli u toho Kodak easy share c603 lze nastavit kvalita komprese JPG... Zatím všechny snímky co jsem fotil (na 6 mpx) mají pouze něco okolo 1MB! A některé dokonce pod, což se mi jako nějak nezdá na to že fotky maj rozlišení 2848*2134px... V manuálu jsem to bohužel nikde nenašel... doufám že to není neměnitelná hodnota komprese...??l/quote]
Petr.kkk píše:timoty píše:A ještě bych se chtěl zeptat, jestli u toho Kodak easy share c603 lze nastavit kvalita komprese JPG... Zatím všechny snímky co jsem fotil (na 6 mpx) mají pouze něco okolo 1MB! A některé dokonce pod, což se mi jako nějak nezdá na to že fotky maj rozlišení 2848*2134px... V manuálu jsem to bohužel nikde nenašel... doufám že to není neměnitelná hodnota komprese...??l/quote] Já mám Kodak a tam to nejde.e/quote]
Jakej? Já mám V550 a komprese nastavit nejde.A fotky mají tak3 Mega4 megaKoumeles píše:Ja mam Kodak a komprese zvolit jde. A poznam to jak na na velikosti snimku ,tak na poctu snimku na karte....ono zalezi jakej KodakStejne 99% nepozna rozdil v kompresi
To je nějak hodně.MĚ UKAZUJE NA 2 GB kArtu při 5 MEGA 1250proof píše:Právě jsem si stáhl manuál na ten Kodak a tam je uvedeno, že na 1GB kartu se vejde 896 snímku. Komprese měnit nejde. Takže ten cca 1 MB na snímek odpovídá. To i můj 4MPix Nikon Coolpix L4 dělá snímky 2 MB velké.Budiž Ti útěchou, že jsi mohl dopadnout ještě hůře... Krom toho, ber to z té pozitivnější stránky - alespoň ušetříš za paměťová média.
![]()
Pošli alespoň nějaké fotky v plné "kvalitě", ať se podíváme jak to vypadá. Použij třeba http://imagevenue.com/ /quote]
MÁŠ 6 MEGA S MEGA KOMPRESÍtimoty píše:Petr.kkk píše:timoty píše:A ještě bych se chtěl zeptat, jestli u toho Kodak easy share c603 lze nastavit kvalita komprese JPG... Zatím všechny snímky co jsem fotil (na 6 mpx) mají pouze něco okolo 1MB! A některé dokonce pod, což se mi jako nějak nezdá na to že fotky maj rozlišení 2848*2134px... V manuálu jsem to bohužel nikde nenašel... doufám že to není neměnitelná hodnota komprese...??l/quote] Já mám Kodak a tam to nejde.e/quote]
Panebože no to snad ne k.... :evil: !! Fotil jsem vše- osoby, přírodu atd. jenže ono to vše má okolo toho 1 MB. No to ej teda neuvěřitelné... Takže ono to asi fakt nejde nastavit... No jediné co mě může hřát je to, že z mých peněz na to nakonec nejde nic...n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků