poradte fotak na rodinne fotenie

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod tino 7. 9. 2006 09:37

dobry, mohli by ste mi poradit ktory fotoaparat by ste mi odporucili ? na rodinne fotenie aby bol dost rychly. Pozeral som nieco ako Casio Z110, Nikon 5900, Nikon 7600, Panasinic LZ3. Ide mi hlavne o to aby mi deti neusli zo zaberu kym fotak zaostry a aby ostril aj v horsich svetelnych podmienkach. A kvalitny vystup. Viem ze za malo penez malo muziky ale ktory zo spomenutych ma najlepsi pomer kvality a ceny prip. nejky iny ktory by ste mi odporucili. dakujem
tino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Koumeles 14. 9. 2006 09:15

LZ3 jsem take uvazoval...ale odradily me videa bez zvuku. Ja vim, ze mi urcite nekdo namitne, ze fotak je od foceni, ale pak tam to video bez zvuku ani nemusi davat, je uplne nepouzitelny... Nakonec jsem sel do Kodaku. Jsem na uzemi Olynu a Kanonu, tak se urcite nekdo ohradi, ze Kodaky jsou nekvlaitni, nezname atd..ale to si nemyslim. Za hranicema CR je to velmi uznavana znacka, u nas se snazi na spici dostat cenovou politikou, proto se nekomu muzou zda podezrelel levne :) A jsem spokojeny. Musim pochvalit opravdu jednoduche ovladani, proc si to foceni delat slozite :) Fotecky se mi z kodaku take libi...ja jsem sel do Z730, ale ta uz se neprodava a asi by pro vas nebyla ta prava. Doporucuju neco z rady V
Koumeles
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 14. 9. 2006 10:33

Ale Z 740 se ještě prodává. Je to kus foťáku. :mrgreen: Na rodinné focení postačí Kodak EasyShare C360. Nebo Olympus FE-200 ,pokud tedy nevadí XD karty a video pouze QVGA :cry:
Petr.kkk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Koumeles 14. 9. 2006 17:51

Pro XD jsem Olyny zavrhl uz davno :)
Je to pekny kus i kousek :)..zamiloval jsem se do nej

Jinak na rodine foceni je dobrej taky Kodak C663, pak V530..Z Panasoniku je opravdu dobrej kompakt LZ5, pak Sony DSC-W30...ono je toho strasne spousta
Koumeles
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 19. 10. 2006 13:38

mobil-man: nechapu, proc sem davas fotky nejakyho houmlesse :roll:

smazano OT
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN