Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Pety píše:Seťák od Canonu je dobrej - když se fotí clonou 8. Kdo to nevidí, pro toho je dobrej úplně...:/quote]
jasně, pokud toužíš po opravdu profi fotkách, tak seťák není to nejvhodnější řešení. Ale plácat že fotí hrozně je opravdu nesmysl.
quote="Pety"]
Miluju rozhodování o nákupu DSLR podle podsvícení stavového displejes/quote]
Hele, ja sa tu nesnazim zhadzovat tvoj fotak, ale ze je to obmedzena verzia D70s je pravda. Inak by sa asi nejednalo o fakticky totozny fotak s o tretinu nizsou cenou.Pety píše:Ostatně Minolta byla a pořád je výhodnější ve všech směrech./quote]Zaujimave ze majitelia Pentax hovoria to iste. Skor mi pripada, ze Canonisti a Nikonisti si vedia priznat ze ich fotaky nie su dokonale (pravdaze neplati 100%), zatial co alternativci s Fuji, KM a Pentax sa tesia z toho ze maju nieco ine.
Alebo to bude iba tym ze kazdy si vybera, respektive by si mal vyberat podla svojich vlastnych kriterii?izmask píše:Vedel by si tento výrok bližšie špecifikovať ? Ja osobne D50 mám a nepripadá mi ako " zkriplovana " Nemá síce tlačítko náhľadu HO a podsvietený display, ale preto nie je kripel. Poznám viac ľudí čo majú tHO a nikdy ho nepoužili, a to čo ukazuje nepodsvietený displey vidíš v hľadáčiku. Okrem ISO. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků