Fo?ák pro amatéra?

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod houskat 3. 2. 2006 17:24

ZDRAVIM, mam HP R707 a budu ho prodadvat. vsude jsem cetl jak je to vybornej fotak ale k srdci mi moc neprirostl. ma strasne velkou prodlevu pri ukladani snimku a videi, videa malo kvalitni...takze se ho zbavuju. A hned si chci obratem koupit novy a tak bych vas chtel poprosit o radu.chtel bych fotak s videi alespon 640/480 a alespon 25 snimku za vterinu,at je to divatelny.nemusi to mit opticky hledacek,ale muze, to mi je jedno, staci mozna i jen LCD.ale to fakt neni kriterium.chtel bych aby mel hlavne rychly ukladani na kartu. a pokud mozno aby by na SD karty,at se nemusim zase z HPcka nejak prekonvertovavat kartama :-)
taky bych chtel aby fotak mel pomerne velkou moznost volitelnosti nastaveni, abych si mohl zvolit clonu, cas, a tak...fotit budu asi vsechno..nejsem zadnej profik ale spis takovej zapalenej amater :-)
kompakt, pekny videa, hezky fokty, rychli ukladani, manualni nastaveni fotky
moc dekuju za rady

//mobil-man: zmenen nazev threadu
houskat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kromec 3. 2. 2006 17:49

ASi nejlip tve podminky splnuje napr. rada A od CANONu(A610,620,510,520)
Zkus pohledat, je uz tu o nem hodne:
http://forum.digiarena.cz/search.php?mode=results

Jeste zkus upresnit co chces prevazne fotit a kolik do toho chces investovat. Pak by se ti dalo lip poradit.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kubas 3. 2. 2006 18:22

Myslim, ze 5xx rada u Canonu ma omezene video a nejsem si jist jeho rozliseni, urcite ale Canon PS 6xx ma neomezene video (jen velikosti kartou) a ma 640x480 pri 30 snimcich. Ale zalezi na tvych financnich moznostech ;)
Let´s get relative...
kubas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod houskat 3. 2. 2006 20:26

fotim vsechno, a co se ceny tyce, tak ja to kupuju v americe, a chtel bych tak nekde max. kolem 250USD (fotaky kolem 7-8000 u nas). Poradi mi tedy nekdo prosim? je jeste neco krome canonu na co bych se mel podivat? pokud se budeme bavit jen o znackach, jake jsou na DF nejlepsi?
houskat
Návštěvník