Ktery e-shop vybrat?

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod fcmasakr 16. 2. 2006 10:20

bilybob píše:No já delší dobu kupuju u Mironetu - http://www.mironet.cz. Mají hodně věcí skladem, dobře poradí, kontaktují tě sami okamžitě po zaslání objednávky a hlavně mají asi nejnižší ceny ze všech co znám (určitě lepší než MagaPixel)i/quote]

A nebo taky:

- věci mají skladem pouze virtuálně; po zaslání objednávky se ukázalo, že zboží (sluchátka koss) nikde není, ale pokud si počkám 2-3 týdny, určitě budou ...
- nikdo mě nekontaktoval, sám jsem je musel uhánět.

Tudíž: nízký ceny si Mironet může strčit za klobouk, preferuju rychlost a SPOLEHLIVOST.
--- MASAKR Futsal Team, since 2002 ---
fcmasakr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mad.snowman 16. 2. 2006 13:32

Mironet bych rozhodně nevyužíval, špatné zkušenosti, špatná pověst a hlavně když jsem si porovnával ceny, tak mě vyšel jako extrémě předražený (koukl jsem se třeba na D50 + 18-55 a byla za 20500 fuj :) ) Je to tedy podprůměrný a drahý e-shop.

Naopak mám docela kladné zkušenosti s obchody, které se naspecializují přímo na foto, ale jsou to převážně PC obchody, jako například http://www.cybex.cz a http://www.computershop.cz. Mají tam občas docela velký výběr a hlavně docela přijatelné ceny. Určitě stojí za vyzkoušení....
mad.snowman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MrMarkus 16. 2. 2006 14:22

Docela by mě zajímalo jak je možné že v našich shopech je stále D50 tak drahá, třeba megapixel za 17490 Jč včetně DPH. Dokonce i SkyFly chce 16410 Kč včetně DPH. Proti tomu Fischer Bernard má D50 v obou barevných provedeních za pouhých 13899 Kč včetně německé DPH, to je sakra rozdíl. Přitom u D70S je situace opačná, SkyFly i Megapixel jsou levnější než FB.
Seat Toledo 1.9 TDI PD
Nikon D70S
MrMarkus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pety 16. 2. 2006 18:51

Inu, u nás se víc kupuje D50, v Německu D70s... Ceny se řídí nabídkou a poptávkou.
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 26. 2. 2006 13:38

Michael B. píše:jaký máte názor na Mshop.cz?c/quote]

MSHOP je v pohodě. Koupil jsem tam už 3 mobily a dva digi foťáky a v pohodě. I když jednou mi nebyli schopni sehnat objednané zboží (mobil Siemens M65)
Magistr Kelly
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ourroboorros 2. 3. 2006 20:32

Já osobně nakupuji na internetu celkem hodně. Nový foťák jsem si taky nedávno pořídil přez E-shop. Nejsem ale rozhodně spokojen s http://www.cybex.cz. Výrobek od nich mám na 3. reklamaci a čekám na vrácení peněz. Když jsem se snimi pokoušel spojit, totálně ignorovali poštu. Prostě po nákupu už mě nechtěli moc znát. Musel jsem vše řešit přez servis, který naštěstí ochotně poradil.Když jsem jim volal na reklamace cybex 20 minut jsme poslouchal, že operátor vyřizuje zákazníky předemnou ...potom jsme zavěsil. Jen ten hovor mě stál z mobilu cca 100 kč. Můj bratr tam také nedávno žádal vrácení peněz na zvůj mp3 přehrávač (také 3 reklamace) - příjde mi divná i praktika, že poslali email s papírem, který si mám já vytisknout a poslat jim ho :-/ ... další moje známá čeká na vyřízení reklamace už 1,5 měsíce... ale pokud se vám cybex zamlouvá i přesto... je to jen můj názor.
Ourroboorros
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 3. 3. 2006 13:48

Ja naposledy v cybexu nakupoval asi pred 3/4 rokem a v pohode, ale nejste prvni, kdo posledni dobou pise negativa na cybex...:/
asi se meni firemni taktika...nebo to jsou ojedinele pripady, kdy se neco takovyho stane
Mobil-man
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Otass 11. 3. 2006 18:06

jake jsou zkusenosti s nemeckym "Fischer Bernard" ??
-platim neco navic krome ceny vyrobku a postovneho (napr. clo)??
-jsou spolehlivi, zasilaji bez problemu??
-co zaruka, uplatnoval jste nekdo zaruku u tohoto obchodu??
-jsou nejake zaludnosti pri nakupech z nemecka??
Otass
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MrMarkus 15. 3. 2006 14:49

Otass píše:jake jsou zkusenosti s nemeckym "Fischer Bernard" ??
-platim neco navic krome ceny vyrobku a postovneho (napr. clo)??
-jsou spolehlivi, zasilaji bez problemu??
-co zaruka, uplatnoval jste nekdo zaruku u tohoto obchodu??
-jsou nejake zaludnosti pri nakupech z nemecka??

Kupoval jsem tam teď filtry, platil jsem cenu včetně německé DPH (16%), kupoval jsem to na dobírku, poštovné bylo 150 Kč, v pátek poslali, včera přišlo, vše v pořádku :)
Seat Toledo 1.9 TDI PD
Nikon D70S
MrMarkus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Desperado 15. 3. 2006 20:04

Otass: nezapomen ze uz nejakou dobu jsme v EU, zadne clo z clenskych zemi neplatis ! A to v zadnem pripade.
F-B je maximalne v pohode, tedy aspon u me.
Desperado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanoss 15. 3. 2006 22:05

co říkáte na tenhle obchod http://stores.ebay.de/DigitalRev-Foto-Shop
milanoss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Otass 16. 3. 2006 15:13

Desperado píše:Otass: nezapomen ze uz nejakou dobu jsme v EU, zadne clo z clenskych zemi neplatis ! A to v zadnem pripade.
F-B je maximalne v pohode, tedy aspon u me.
Taky jsem si rikal, ale kdyz jsem o tom obchode rikal otci, tak prvni vec co mi rekl byla "a kolik zaplatis za clo?!" :D Asi zije v jine dobe :) Diky, ma s nim nekdo spatne zkusenosti?
Otass
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Gamin 19. 3. 2006 18:19

Vážení, máte někdo z poslední doby zkušenosti s tímto obchodem http://www.fotocz.com a jaké? Díky za jakékoliv info a všem přeji dobré světlo :-)
Gamin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Otass 19. 3. 2006 18:46

Nevim, nemam zkusenost, ale vsimni si ze ceny jsou bez DPH, takze s takovyma cenama je lepsi kupovat u osvedcenejsich...
Otass
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Gamin 20. 3. 2006 19:02

Že jsou ceny bez DPH vím. Uznávám i to, že momentálně mají nasazený celkem "běžný" ceny, který nijak výrazně nevybočujou. Ale občas mají v akční nabídce dost zajímavý věci, který stojí za úvahu. Ve fóru bylo na tenhle shop taky několik odkazů. Tak mě zajímá, jestli je prostě už někdo vyzkoušel, protože na jejich stránkách není až tolik podrobností, kolik se zpravidla uvádí u osvědčenějších obchodů. Nerad bych případně narazil
Gamin
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka