Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Jo takhle se jich ptalo uz hafo...ale treba napsat, co od toho ocekavate? Co budete fotit?Gabriel píše:Vzhledem k tomu, že jsem začátečník, tak vážně nevím, co je ve světě digitálů IN a dám na vaše rady. Docela bych uvítal nějaké návrhy, ale raději od známých značek - třeba Olympus, Sony, Panasonic,Canon atd... /quote]
Mario píše:2 Mobilman: Já má stejný problém... Dostal jsem 10tis. na foťák a nemám ani ponětí který bych si měl koupit. Jde mi o max. Zoom, a rozlišení asi min. 5Mpix.
Otázka kčemu jej mám - to neodpovím - je to asi stejné jako když se kupuje počítač - když jej člověk nikdy neměl, ani neví k čemu všemu počítač jde použít... Předpokládám ale že nejvíce budu fotit přírodu, pak hodně detaily, akce a párty s přáteli - nejen v místnostech apod.... Také dost budu dělat foto za jízdy a mám v plánu i celkem často využít kameru... Můžete mi tedy trošku poradit? Mám sice 10tis., ale chtěl bych jej tak do 8000... A myslím že by bylo lepší v něm mít české menu (není podmínkou), a lionky baterie - prostě ne AA... Aby jej šlo dobíjet asi jako mobil...i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků