V júly 2017 som si za 350€ kúpil fotoaparát Sony DSC-WX500. Myslel som si, že budem robiť videology na YT, ale skôr ako som začal ma to aj prešlo... Nenabral som odvahu. Čas šiel, a foťák som použil na fotenie či točenie somarín z okna bytu (keď niekto niečo kradol, alebo keď niekto robil bordel - ale nezverejnil som nič), raz za pár mesiacov. Povedal by som, že viac ako 3 hodiny natáčania videa tento foťák neabsolvoval. Fotiek možno 300 (tristo). Za celý ten čas. Pri kúpe som k nemu dostal aj PowerBanku presne preň určenú (biela, značky Sony, presne pre tento foťák).
Mám k nemu statív Hama (taký lacný základný, s výškou do okolo 170cm), "selfie" tyč (stála asi 20€ nová), a fotoaparát bol uložený v obale Hama ktorý som dokúpil za smiešnu sumu, je teda v perfektnom stave. Ten statív a selfie tyč spolu stáli tuším 45€, čiže dajme tomu, že 20-25€ (selfie tyč som použil len raz, statív možno 2x

Ako vidím, ešte stále sa predáva (WTF ???), a to v cene od 265€ vyššie. Video robí len vo FullHD, čo by v dnešnej dobe (koniec roku 2020) mohlo nejakých ľudí odradiť.
Čo myslíte, keby som ho predával aj so spomínaným príslušenstvom...koľko by som si zaň mohol pýtať ? 100€ by bolo reálnych ? Ide o to, že ho skrátka vôbec nevyužívam...vôbec...
Bývam v Košiciach (to len tak, keby náhodou)... Teraz idú Vianoce, niekto by to mohol považovať za fajn kúpu... Len ide o to, k*rva fix, že už je logicky bez záruky...a nikto nepozerá na to, že som ho využíval len tak málo. I keď myslím, že digitálne fotoaparáty veľmi nepatria medzi elektroniku s "*****ítkami", či ?
Budem rád za váš názor.