Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ganec píše:- treba s ním zoomovať - to s pevným sklom nemusím vôbec (stačí pritiahnuť/oddialiť foťák)
A to ja mám odkiaľ vedieť?FXE1 píše:mám doma aj MFT GX8, aj s objektívami
Mal si: pamätám si, že si prešiel z Nikonu na Fuji X-E1, podľa neho si si spravil aj používateľské meno.FXE1 píše:Ja nemám "svoju značku"
Ty možno nie, ale keď sa už nad tým niekto zamýšľa, tak tá FZ1000 pre neho isto nie je ideálnym foťákomFXE1 píše:Z FZ1000 na MTF určit nepriedem
Ganec píše:A to ja mám odkiaľ vedieť?FXE1 píše:mám doma aj MFT GX8, aj s objektívami
(keďže to nemáš v podpise, asi ťa za to nikto nesekíroval ako mňa, že si to tam mám napísať)
A s akými objektívami?
(to je totižto to zásadné)Mal si: pamätám si, že si prešiel z Nikonu na Fuji X-E1, podľa neho si si spravil aj používateľské meno.FXE1 píše:Ja nemám "svoju značku"
A dosť aktívne si o Fujinách diskutoval (kým ťa nevymobovali).Ty možno nie, ale keď sa už nad tým niekto zamýšľa, tak tá FZ1000 pre neho isto nie je ideálnym foťákomFXE1 píše:Z FZ1000 na MTF určit nepriedem
=> teda nie je nutnosťou aby nový foťák bol jeho presnou kópiou všetkých jeho vlastností (aj s jeho nevýhodami)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků