Tak za co plánujete letos utrácet?

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 28. 1. 2017 22:35

Teda, musim rict, ze ta fotka kostela samotna je prvni co se mi tu od pl fakt libi... moc pekny.
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 29. 1. 2017 08:28

Takže zpátky k původnímu tématu vlákna - ostatní výpady a urážky od teď letí rovnou do koše. To že je volná zábava v tématu "Kdy bezzrcadlovky nahradí...." neznamená, že to má stejně vypadat všude.

-- 29. 1. 2017 09:36 --

Jinak když jsme u toho utrácení, tak asi plánuju zainvestovat do CaptureOne. Mají v akci pro majitele Sony a kupodivu to má ve spojení se Sony RAWy velmi slušný výstup. Uvidim za dalších 20 dní. Ale těch prvních 10 mě mile překvapilo. Přd lety u Canonu sem zkusil a odinstaloval, ale ta 10tka ve spojení se Sony vypadá dost slibně.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Louis71 29. 1. 2017 08:39

klapka2:

letos plánuju po 26 letech od minolty 7000i konečně FF zrcadlovku .. volba padla na 6D Mark II..doufám že jí oznámí na CP+ a ne na NAB v dubnu .. mark I je teď za 37 u VKservisu ale počkám .. velmi nerad .. ;-)

do léta by se mohla vyvrbit situace se 70-200 f4 II a 16-35 f4 je taky jasná volba ..

co mi kdo doporučí za dobrej lehkej stativ na krajinky ? do 7-8k .. karbon ,.. please :-)
Louis71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 29. 1. 2017 08:53

Fotografkove a hlavne fotografky jsou prevazne na mimibazaru, tady ne. Tady se vsichni zname a bavime se dulezitejsich vecech nez o technice.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DUDISKO 29. 1. 2017 08:54

lukas_highenergy.cz píše:Takže zpátky k původnímu tématu vlákna - ostatní výpady a urážky od teď letí rovnou do koše. To že je volná zábava v tématu "Kdy bezzrcadl....

Vlakno je zamknute.
DUDISKO
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 29. 1. 2017 09:23

,.
Naposledy upravil reign dne 29. 1. 2017 10:53, celkově upraveno 1
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 29. 1. 2017 10:25

Hospodský vlákno sem nezamykl - někdy je zamčený odkaz z hlavní strany poté, co se smaže poslední přípěvek (koš neni veřjně přístupny a ty linky z hlavní strany pak blbě odkazují). Ale když jde člověk přes fórum, tak funguje. A jak přibyde první příspěvek a zaktualizuje se hlavní strana, tak by mělo být ok.

-- 29. 1. 2017 11:30 --

Louis71 píše:klapka2:

letos plánuju po 26 letech od minolty 7000i konečně FF zrcadlovku .. volba padla na 6D Mark II..doufám že jí oznámí na CP+ a ne na NAB v dubnu .. mark I je teď za 37 u VKservisu ale počkám .. velmi nerad .. ;-)

do léta by se mohla vyvrbit situace se 70-200 f4 II a 16-35 f4 je taky jasná volba ..

co mi kdo doporučí za dobrej lehkej stativ na krajinky ? do 7-8k .. karbon ,.. please :-)

Napiš pemarovi - kupoval cosi levnýho (sorry pemare za tohle slovo ve spojitosti s tvým nickem :-D ) z karbonu a prý ok.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka