Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
oldbas píše:oldbas píše:Tak já si chci pořídit nový monitor, vidím to na EIZO CS2420.Jako náhrada za 5let používaný LG W2220P. Jen ta cena se mi pořád nechce líbit.
Já mám splněno, EIZO CS2420 je doma a je to opravdu pecka. Rozdíl ve velikosti mezi 22" a 24" není tak velký, jak jsem se obával. A i bez kalibrace je to o hodně, hodně lepší, než kalibrované LG, které vlastně ani pořádně zkalibrovat nejde. Nelituji jediné koruny.
oldbas píše:oldbas píše:Tak já si chci pořídit nový monitor, vidím to na EIZO CS2420.Jako náhrada za 5let používaný LG W2220P. Jen ta cena se mi pořád nechce líbit.
Já mám splněno, EIZO CS2420 je doma a je to opravdu pecka. Rozdíl ve velikosti mezi 22" a 24" není tak velký, jak jsem se obával. A i bez kalibrace je to o hodně, hodně lepší, než kalibrované LG, které vlastně ani pořádně zkalibrovat nejde. Nelituji jediné koruny.
pavelmeli píše:oldbas >>> hmmm gratuluji, já jsem na Eizo nedosáhl... letos mě čeká upgrade foťáku, tak jsem musel volit kompromis a vzal jsem BenQ GW2765 IPS 27". Ale jsem spokojen, oproti 7-let tarému Samsungu 21", je to někde jinde. Žádný death pixel, rovnoměrné podsvícení a snad by mě to mělo šetřit oči, jen mě čeká kalibrace. Na příští víkend mám slíbené půjčení sondy, tak se s tím budu prát. Snad si s tím poradím
P.
lukas_highenergy.cz píše:
Spíš sem to myslel tak, co bych vlastně v praxi získal tim, že bych "vyhodil" IPS Della a koupil EIZO na amatérské použití. S kvalitou tisku v rámci mých potřeb problém nemam a na vlastnim monitoru fotky neprezentuju. A obvykle je ukazuju na tabetu, "cizim low-end monitoru" nebo televizi. Si spíš řikám, že by se mi vyplatilo nějaké kvaitní přenosné "zobrazovadlo", když vidim, co z těch mých fotek udělá cizí televize
Jinak proti EIZO nic nemam, jen že sem si vždycky tu unvestici 25t do monitoru rozmyslel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků